-
Markos4
- -#aktywny

Postautor: Markos4 » 16 gru 2011, 18:15
Więcej takich artykułów

, dobry i przydatny

-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 gru 2011, 18:18
Zgadzam się że artykuł bardzo wartościowy, również dla tych doświadczonych graczy, którzy jak już pójdą na nieco wyższe stawki to zapominają o ciągłym dokonaleniu.
Życzyłabym sobie jeszcze artykułu dla tych co mówią że to soft sobie wybiera kto ma wygrać. Gram ponad dwa lata, jakiś dochód mi to przynosi a moja matka ciągle twierdzi, że ja zawsze miałam wielkie szczęście w życiu. A jak ogląda to moje "szczęście" za plecami i widzi że nie dostaję częściej AA niż ona to mówi że to soft decyduje kto ma wygrać. Znikąd pomocy...
-
yerzy
- -#VIP

Postautor: yerzy » 17 gru 2011, 18:56
He he a co ja mam powiedzieć. Po 3 przegranej stwierdziłem że zaczne liczyć. I tak sie zaczeło. Przegrałem z rzedu 11 razy AA. Może nie na jednym sofcie tylko na trzech ale chyba to przegięcie

-
iza_doria
- LEGENDA

Postautor: iza_doria » 17 gru 2011, 19:12
Wiesz, bo wszystkie te softy to ostatecznie jedna mafia

już zdecydowali ile razy asów nie trafisz

-
trochetrawki
- -#zwykly

Postautor: trochetrawki » 18 gru 2011, 22:52
Procedura standardowa ja też z AA zawsze wtapiam. Można by powiedzieć że pechowa karta. A najśmieszniej jest jak polecą All in przed flopem i dostajesz baty z kolorem czy fartowną trójką

-
Markos4
- -#aktywny

Postautor: Markos4 » 19 gru 2011, 08:34
heh no niestety tak bywa , sam jestem ciekawy jak softy decydują kto ma wygrać

-
Loncik
- -#graczroku

Postautor: Loncik » 19 gru 2011, 12:28
Wczoraj przegrałem asy cztery raz z rzędu na cashu. Nie zawsze przegrywam, ale w statystykach to śmiesznie wygląda, bo z asami jestem na sporym minusie, podczas gdy już w otoczeniu asa, np AK, KK, DD, AJ i takie tam na plusie mocnym. Już nawet myślałem, że źle je rozgrywam, ale czy gram spokojnie, czy agresywnie efekt mizerny. Tak więc tak już chyba musi być.. Nie dajmy się podpuszczać softowi

Wróć do „Portal PokerTexasHoldem.pl”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.