Czy jeśli już mam konto na którymś z podanych portali, np Everest, które założyłem zanim trafiłem na to forum, więc nie przez wasze linki to wciąż mogę korzystać z bonusów typu prywatne turki dla użytkowników forum i co muszę ew. dodatkowo zrobić, żeby w nich grać?
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 20:27
Primerinho napisał/a:
Czy jeśli już mam konto na którymś z podanych portali, np Everest, które założyłem zanim trafiłem na to forum, więc nie przez wasze linki to wciąż mogę korzystać z bonusów typu prywatne turki dla użytkowników forum i co muszę ew. dodatkowo zrobić, żeby w nich grać?
na Everest nie mamy aktualnie ligi więc nic
co do reszty poker roomow to hmmm...jedyne co, to musisz znać hasło które zawsze jest podane w odpowiednim dziale w odpowiednim temacie i to wystarczy.Jeżeli chciałyś dołączyć do do grupy gracze czy PK gdzie jest więcej przywilejów to musisz być wtedy z banera forumowego by wyrabiać pkt dla forum.
Zachęcamy do regularnego odwiedzania forum nie tylko dla freerolli ale tak że w życiu codziennym tego forum bo na prawdę warto!
Pozdro.
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 17:27
Teraz jest czas wakacyjny więc aż tak dużo się nie dzieje. W czasie roku prawie każdego dnia w tygodniu jest jakiś forumowy turniej (albo 2,3) - a w wakacje to troszkę wszystko zwalnia... Rejestrować się możesz albo z głównej albo z działów (byleby z forum), oferta bezdepozytowa to np: Unibet (chyba najwięcej free.., ito)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Nie Wrz 12, 2010 00:00
Fajne pytanie - ale trochę dziwnawe - równie dobrze możnaby zapytać czemy nie współpracujecie z 50-cioma innymi pokerroomami?? Chyba: tak się jakoś złożyło, że na razie nie aaaa tak jakoś dawno nic nie pisałem i zachciało mi się odpisać na to pytanie
Która z tych wszystkich platform jest najlepsza. Bo słyszałem że na paradise dzieja sie rzeczy niemozliwe i nawet nie ma co wchodzic z AA bo i tak river upadla
Witam. Od jakiegoś czasu szukałem jakiegoś forum związanego z pokerem i chyba właśnie je znalazłem. Szkoda ze mam na razie konto tylko na PS, a widze ze wy z nimi nie wspolpracujecie .
Witam. Od jakiegoś czasu szukałem jakiegoś forum związanego z pokerem i chyba właśnie je znalazłem. Szkoda ze mam na razie konto tylko na PS, a widze ze wy z nimi nie wspolpracujecie .
Masz tylko jedno konto dlaczego się smucisz, teraz możesz sobie założyć konto z bannera gdzie tylko chcesz...
Czy jest sens pisania do suportu chili i paradise i betclik o przypisanie mojego konta do tego forum?Czy musze zamykać konta i ponownie otwierać?
Ne rejestrowałem się tam poprzez żadne linki poprostu z google (z tego co pamiętam)
Chili się zgodziło:)Miałem zrobić depozyt z kodem Pokerkings i zrobiłem czy mógłby ktoś z "góry" zobaczyć czy aby się wywiązali z umowy?:) .Z innymi roomami nie korespondowałem więc nie wiem dzięki za info.Pozdrawiam
Czy jest sens pisania do suportu chili i paradise i betclik o przypisanie mojego konta do tego forum?Czy musze zamykać konta i ponownie otwierać?
Ne rejestrowałem się tam poprzez żadne linki poprostu z google (z tego co pamiętam)
do chili możesz sprubować pisać .. bo ja też nie rejestrowałem się z banera z forum ale po kilku mailach dopisali mnie do forum , chociaż nie obyło się bez problemu z zapisami do kilku turków forumowych ale dalo radę
Ad 1. Tak, z linków jest rejestracja tak jak z bannera i dostaniesz hasła do turniejow.
Ad 2. Już sobie odpowiedziałeś w punkcie pierwszym ;P Na początku tematu to jest właśnie zbiór wszystkich linków.
glory glory man united, Pokerstars jest cały czas na czarnej liście w tym temacie. Chyba trzeba podać nowego linka do nich.
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum