Udział - darmowy. Rejestracja trwa 30 sekund (3 pola do wypełnienia). Do wybrania łącznie 551 nagród w tym wycieczki zagraniczne.
Konkurs polega na wytypowaniu wyników nadchodzących mistrzostw świata. Nie jest to trudne, szczególnie, że obok są kursy który oddają % szanse na dany wynik wg. bukmachera. Biorąc pod uwagę ilość i cenę nagród - na pewno warto.
Dwie najistotniejsze informacje są takie - mamy 2 własne subligi.
1. Subliga typybukmacherskie.org. Możecie się do niej zapisać i warto bo dla najlepszego jest nagroda dodatkowa - kamera video HD.
2. Subliga www.pokerkings.pl. Nazwa subligi: pokerkings.pl , haslo: pokerkings-pl. Zapraszam do udziału, zobaczymy który pokerzysta jest najlepszym typerem. Dodatkowo dla najlepszego pokerzysty też będzie tu nagroda - niespodzianka.
I to jeszcze nie koniec
3. Subliga Play Poker in Prague. Login: Varna2010, Password: 2010Varna. Dla zwycięzcy - pakiet na Open Praga !!!!!
Ps. Jeśli ktoś nie ma jeszcze z was konta w Unibet to na starcie można teraz otrzymać darmowy zakład za 50 pln
Można.
Najpierw typujesz dokłądne wyniki w grupach a potem drabinkę turniejową aż do finału.
Czyli przed mistrzostwami typujemy wyniki wszystkich 64 meczy czy możemy typować w trakcie mistrzostw, np. w dniu meczu?
Musisz wytypować cały przebieg mistrzostw przed ich rozpoczęciem (11.06), ale to wszystko
jest napisane czarno na białym... Wystarczy poświęcić parę minut i spokojnie wszystko ogarniesz.
carterrr, tak mozesz brac udzial nawet we wszystkich jakie sa - nie ma ograniczen.
nie można w wielu subligach brac udziału, wysłałem zapytanie do unibetu i usunołem maila z odpowiedzią ze nie można w wielu...
jeszcze raz napisze i wkleje odpowiedz
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Cze 07, 2010 21:23
Tomi99, niemozliwe. Sami mamy 2 (pokerkings i typy), do tego dochodzi subliga polska (automatycznie Cie tam zapisuje) i Subliga unibet pro typer. Mnie bez problemu zapisalo do wszystkich 4.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:09
Mega dobra wiadomosc dla wszystkich ktorzy juz sie zapisali - dochodzi nowa subliga, a w niej pakiet na Unibet Open Praga !!!! Zaktaualizowane info macie powyzej.
A Ci ktorzy sie jeszcze nie zapisali powinni sie pospieszyc, czas tylko do 11 czerwca, wiec nieco ponad 2 doby.
Wytypowanie poprawne tylu meczy latwe nie jest, ale skoro zabawa jest za darmo to przeciez warto sobie sprobowac.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Wrz 2009 Posty: 1471 Skąd: Catalunya
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 13:33
Odsprzedam Ci moje nagrody
A co do tych sublig to z tego co mi się wydaję jak czytałem regulamin to pisało że można uczestniczyć w ilu się chcę (ale może to ogólnie taki chwyt, a każda osoba weźmie udział w przynajmniej 2 subligach i wszyscy zostaną zdyskwalifikowani )
W tym momencie zastanawiam się nie pozostać tylko w jednej i mieć pewną nagrodę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum