Punkty możesz zdobywać również za prawidłowe prognozy na etapie eliminacyjnym. Punkty są przyznawane w następujący sposób:
6 punktów: za każdy poprawnie wytypowany zespół w ćwierćfinale.
10 punktów: za każdy poprawnie wytypowany zespół w półfinale
15 punktów: za każdy poprawnie wytypowany zespół w finale
20 punktów: Prognoza zwycięzcy medalu Brązowego
30 punktów: Prognoza zwycięzcy medalu Złotego
Tak tak panowie "nygas89" to ja we własnej osobie:)
Na typy bukmacherskie również prowadzę
Na play poker in Prague 2 miejsce
A na unibet Polska -pro typer 3...
Ogólny ranking - trochę gorzej tu 41 miejsce ale zobaczymy co z tego wyniknie xD
Tak tak panowie "nygas89" to ja we własnej osobie:)
Na typy bukmacherskie również prowadzę
Na play poker in Prague 2 miejsce
A na unibet Polska -pro typer 3...
Ogólny ranking - trochę gorzej tu 41 miejsce ale zobaczymy co z tego wyniknie xD
no to musiałeś nieźle mieć faze typując, stary szacun
ja 28 na pokerkings, ale jak wejda wszystkie to 110 lub 130 pkt dojdzie, ale pewnie nie tylko mnie
Dziś ładnie Holandia wygrała.
Jeśli chodzi o tą zabawę to taki scenariusz końcowy może mi dać ładny wynik:
1. Urugwaj
2. Argentyna
3. Holandia
4. Hiszpania
Nawet wtedy Pokerzystę wyminę chyba
W sporcie nic nie wiadomo, ale tą zabawę pomijał i kibicuje Holandii aby wygrała mistrzostwa, teraz są jako faworyci i kurs 3.30, więc w porównaniu z tym mój kurs obstawiony 9.20 ładnie wygląda a sumka czterocyfrowa na kuponie tez nie jest zła
Argentyna rozbita przez moj nieulubiony zespol teraz punkty moze dac tylko hiszpania i to tylko jak zajmie trzecia pozycje . Mistrzostwa pelne niespodzianek
Argentyna rozbita przez moj nieulubiony zespol teraz punkty moze dac tylko hiszpania i to tylko jak zajmie trzecia pozycje . Mistrzostwa pelne niespodzianek
hehe ja mam tak samo, więc będzie szok jak utrzymam pozycję lidera w co i tak nie wierzę...Cały konkurs na górnej pozycji.
Nadeszły ostatnie 4 mecze i wszystko zakończone porażką. Zastanawiam się czy wogólę załapię jakaś nagrodę...
hehe ja mam tak samo, więc będzie szok jak utrzymam pozycję lidera w co i tak nie wierzę...Cały konkurs na górnej pozycji.
Nadeszły ostatnie 4 mecze i wszystko zakończone porażką. Zastanawiam się czy wogólę załapię jakaś nagrodę...
Jak sobie pomysle ze 13 zespow w wyjsciowym zestawieniu z grup mialem to normalnie zostala mi tylko Hiszpania którą typowalem na 3 miejsce dopiero . No ale taki jest sport i wasnie taki sport lubie
Powodzenia wszystkim forumowiczom
Dobrze ze mecz w tych polfinałach jak narazie piękny
Jest na czym oko zawiesić i browar lepiej smakuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum