Jeden dzien na pierwszym miejscu zaliczony zobaczymy co dalej bo przewaga niewielka a mecze ciezkie do typowania niewiadomo co sie wydarzy .Ogolnie poziom rozdgywek zaskakujaco niski miejmy nadzieje ze po grupowych zacznie sie prawdziwy futbol
Jeden dzien na pierwszym miejscu zaliczony zobaczymy co dalej bo przewaga niewielka a mecze ciezkie do typowania niewiadomo co sie wydarzy .Ogolnie poziom rozdgywek zaskakujaco niski miejmy nadzieje ze po grupowych zacznie sie prawdziwy futbol
no widzę tableta1 że w sublidze pokerkings jesteś na 1 mięscu ... musiałeś puścić parę niespodzianek graty .
u mnie cienko dopiero 22 mięsce po 21 czerwca ale walczę dalej.
Dziwnie sie tam gra
brak przejrzystości wg mnie
powinny byc dostepne statytyki dla gracza indywidualne typu ile pkt za kazdy mecz
ale teraz i tak nic sie nie zmieni, tylko trzymac kciuki
ja daleko nie całe 85 pkt mam wiec po za zasiegiem jestem
ja narazie 9 drużyn trafiłem że wejdą do 1/8 finalu ale mam jeszcze szanse na 2 drużyny Hiszpanów i CHile . gdyby weszlo to 11 drużyn trafione na 16 przy tylu niespodziankach to jeszcze nie było by tak źle.
A mnie Unibet wydymał! Źle mi zsumowali wyniki i błędnie drabinke stworzyli...
Pierwotnie tak wytypowałem, ze Brazylia nie wyszła z grupy, ale potem zmieniłem jej
wynik z Koreą, co dało jej pierwsze miejsce, a oni mi zapisali tą pierwszą wersje w drabince, mimo, że z wyników wychodzi inaczej!!! WTF?!
A ja przez głupotę trafiłem kurs 9 w tym konkursie na remisie Nowej Zeandi z Włochami, gdyż zapomniałem wogólę wytypować wyniki w tej grupie,dzięki temu trafiłem 3 remisy...haha i jestem 3 na forum
Nygas to na pewno pokerzysta
Ale on i tak nie ma szans bo Brazylia przegra z Holandią
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 7 razy Dołączył: 11 Lis 2008 Posty: 328 Skąd: Kraków
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 12:51
Też liczę na zwycięstwo Holandii, zwłaszcza, że przewaga stopniała lekko. Szkoda, że Anglia tak mi zawaliła sprawę tak by może byłaby szansa powalczyć o podium.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum