Mnie już ten konkurs nie bawi
Teraz tylko kibicuje Holandii, lubię tą drużynę i dziś postawiłem na nich 70 dolców że zdobędę mistrzostwo po kursie 9.20
Teraz jestem za tym aby do Francji (ma teoretyczne szanse na wyjście z grupy) dołączyły Niemcy, Hiszpania, Anglia i ewentualnie Brazylia która ma mecze z Portugalią i WKS w których wróże porażki Brazylii.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 14 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 986 Skąd: Toruń
Wysłany: Pią Cze 18, 2010 23:04
GrzesVP napisał/a:
Teraz jestem za tym aby do Francji (ma teoretyczne szanse na wyjście z grupy) dołączyły Niemcy, Hiszpania, Anglia i ewentualnie Brazylia która ma mecze z Portugalią i WKS w których wróże porażki Brazylii.
optymista
_________________ Jebać RIVER!!!!!!!!!!!!!!!! i stare baby
Poziom: 27 HP
7%
125/1795
MP
100%
857/857
EXP
83%
69/83
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 00:32
Ja tam nie ogarniam jak można być takim debilem koleś zajmuje 1!! miejsce i postawił że hiszpania odpadnie w 1/8 z Portugalią i taką mam nadzeje ale tu nie o to chodzi a o to że jako krola strzelcow wybrał D.Villa jaki bezsens przeciez skoro odpadną w 1/8 to duzo nie strzeli
Ale widzę, że on też ma ten problem, że nie widzi swoich typów ostatnich meczów w grupach E,F,G,H... Właśnie chciałem spytać czy też tak macie? Nie pamiętam jak typowałem i jak mam to teraz sprawdzić? Jakiś ZONK?!?
Tak na gorąco podziele się swoimi odczuciami odnośnie Mundialu.
TEN MUNDIAL TO JEDNA WIELKA ZMOWA I UKŁAD Z FIRMAMI BUKMACHERSKIMI !!! WIADOMO KASA MUSI SIE ZGADZAĆ
To tyle w tym temacie. Musiałem gdzieś wylać swoje rozterki. Pewnie jak tysiące a nawet miliony graczy dodawałem do kuponów anglików, włochów i hiszpanów do kuponów jako dodatek aby podnieść kurs. A tu tak mnie oszukują .
Czemu odrazu gdy faworici przegrywaja to ma byc zmowa lub przekupione mecze ?
Dlaczego sport jest taki piekny ? No bo wlasnie nigdy nic nie wiadomo... Nowa Zelandia moze zremisowac z wlochami, korea polnocna potrafi sprawic sensacje i podjac walke jak rowny z rownym z brazylia, a szwajcaria wygrywa z Hiszpania i wlasnie o to chodzi...
Rozumiem frustracje gdy sie obstawia mecze i nic nie wchodzi, ale to jest cale piekno sportu....
A tak w ogole to jaka zmowa ?
Trenowales kiedys jakis sport ? Bo jak tak to chiiiiiiiiiba wiesz co to znaczy wygrywac i wiesz jakie to uczucie... Myszlisz ze takie druzyny jak hiszpania, brazylia by sie zgodzily zmówic z kimkolwiek aby zarobic pieniadze i stracisz szanse bycia wpisanym na zawsze do historii pilki noznej ?
Bo wg mnie na 100% odpowiedz brzmi NIE
BTW: Jak mogles dodawac jako dodatki wlochow ? bo wiadomo bylo juz przed mistrzostwami ze to bedzie jedna z najwiekszych wtop mundialu, tak samo jak francuzi...
Drogi alekspolaku moja wypowiedź była czysto ironiczna. Sory jeśli ją ktąś inaczej odebrał. To była frustracja nietrafionym KOLEJNYM kuponem. Nie wierzę w jakiekolwiek zmowy i układy na tym poziomie. Bo mundial to jest impreza dla piłkarzy niczym Igrzyska Olimpijskie dla sportowców. Nie mogę sobie wyobrazić aby jakiś piłkarz nie wkładałby całego swojego serca i sił podczas tej imprezy.
Zgadzam się że to jest sport. I za to go kocham. Uprawaiam go odkąd pamietam. Począwszy od piłki,koszykówki, pływania, siatkówki a koncząc na pokerze Uwielbiam jak malutki dokłada wielkiemu, gdyż sam tego kilka razy doświadczyłem. Mało tego w 80 minucie już machniłem ręką na kuponik i chciałem aby wojowniczy nowozelandczycy wygrali z włochami bo na to zasłużyli.
Chodziło mi o coś zupełnie innego. Powinienem napisać inaczej
ŚWIAT PIŁKARSKI OSZALAŁ - I BARDZO DOBRZE
Po klęsce naszych orłow z hiszpanami, wydawało mi się że niektóre drużyny nigdy nie będą w stanie przeskoczyć pewnego pułapu. To tak jakby Los Angeles Leakers mieli przegrać z Prokomem w koszykówce. Jednak wyniki Algieri i Nowej Zelandii pokazały to inaczej.
Najbardziej jednak mnie boli fakt że takie drużyny jak Anglia i Włochy i tak przejdą dalej. Włosi to nawet zremisują 3 mecz i też wyjdą
P.S A postawiłem na nich jako dodatek, gdyż kurs 1.26 wyglądał zachęcająco. Bo naprawdę nigdy bym nie przewidział że nie wygrają tego meczu.
A ja przez głupotę trafiłem kurs 9 w tym konkursie na remisie Nowej Zeandi z Włochami, gdyż zapomniałem wogólę wytypować wyniki w tej grupie,dzięki temu trafiłem 3 remisy...haha i jestem 3 na forum
Dlaczego sport jest taki piekny ? No bo wlasnie nigdy nic nie wiadomo... Nowa Zelandia moze zremisowac z wlochami, korea polnocna potrafi sprawic sensacje i podjac walke jak rowny z rownym z brazylia, a szwajcaria wygrywa z Hiszpania i wlasnie o to chodzi...
A Polska i tak po swojemu z każdym po dupie...
Dla nas grupą śmierci byłaby każda grupa i lepiej ze nie pojechaliśmy na ten mundial
pokerzysta napisał/a:
A ja przez głupotę trafiłem kurs 9 w tym konkursie na remisie Nowej Zeandi z Włochami, gdyż zapomniałem wogólę wytypować wyniki w tej grupie,dzięki temu trafiłem 3 remisy...haha i jestem 3 na forum
I gdzie tu sprawiedliwość, jak przewidywania i kalkulacje przegrywają z głupotą...
A Polska i tak po swojemu z każdym po dupie...
Dla nas grupą śmierci byłaby każda grupa i lepiej ze nie pojechaliśmy na ten mundial
hmmm pesymistyczne podejscie. Zespolu nie ma od dawna, ale to nie znaczy ze dlugo go nie bedzie. W kazdej chwili moze narodzic się znowu potęga z lat 70. wiadomo ze z takim zarzadem jak PZPN bedzie ciezej ale jakos damy rade. Euro2012 bedzie sensacja i ja o tym wiem
a jak postawiłem na 4-0 portugalie to ilei jakie punkty powinni przyznać?
za wynik - 1.12
plus za trafione bramki 5 pkt za 4 trafione czy nie?
i 1 pkt za 0lub1 trafionądla korei?
Ja myślałem że rozszarpię wczoraj Villę - nie dość że miałem 3-0 na Unibecie - to jeszcze w konkursie WYGRAJ LIGĘ mam Villę kapitanem - a za nie strzelony karny jest -5 pkt
A mogło być tak pieknie
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum