[MTT][PL][$1+$0.10] T5AQ
-
Jah
- -#VIP

[MTT][PL][$1+$0.10] T5AQ
....
Ostatnio zmieniony 29 lis 2014, 22:23 przez Jah, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jah
- -#VIP

-
Oskarek
limpowac niby mozna po tylu callach przed Toba taka reke a ja gram tight raczej w Omahe ale na tym flopie mysle ze bym zabetowal jednak masz i OESD i AQ i 2nd NutFlushdraw
Mozna zagrac za 90
natomiast bardzo prawdopodobne ze na turnie sie zrzucam
Chociaz z racji ze jest to turniej 1$ wiec wiele osob jest poczatkujacych i ucza sie omahy mozna tu wrzucic juz stack
Ja nie wiem co bym zrobil ale z tego co widze to pewnie ciagle byly grane family poty
Mozna zagrac za 90
natomiast bardzo prawdopodobne ze na turnie sie zrzucam
Chociaz z racji ze jest to turniej 1$ wiec wiele osob jest poczatkujacych i ucza sie omahy mozna tu wrzucic juz stack
Ja nie wiem co bym zrobil ale z tego co widze to pewnie ciagle byly grane family poty
- quest
- -#VIP

-
Jah
- -#VIP

Dzieki za analizy. A wiec sprawa wygladala tak. Sprawdzajac przed flopem myslalem ze mialem double suited - tak to bym zrzucil
No ale skoro sprawdzilem... Po flopie poprostu wystraszylem sie ilosci graczy wiec tylko poczekalem. Na turnie trafiam kolor wiec bije. Dostaje ten niesczesny raise... I wtedy nie wiem czy mialem olsnienie czy cos w tym rodzaju ale poprostu stwierdzilem ze ma wyzszy kolor. Ale z racji tego ze sobie nigdy do konca nie wierze wiec sprawdzilem
. Na river wychodzi:
Nie wiem czy przeciwnik wystraszyl sie tego jopka czy chcial mnie wciagnac, w kazdym badz razie poczekal. Ja nie chcac tracic wiecej zetonow tez poczekalem. Rywal pokazal:
Takze good read
Czasami warto zaufac swojej intuicji.
Nie wiem czy przeciwnik wystraszyl sie tego jopka czy chcial mnie wciagnac, w kazdym badz razie poczekal. Ja nie chcac tracic wiecej zetonow tez poczekalem. Rywal pokazal:
Takze good read