Rake Race ogłoszono- ale puli nagród nie mogę sie doszukać,
czy może ktoś napisać o co właściwie jest ten wyścig raku?
Czas trwania od 1 do 12 maja- mamy dziś 11 jutro właściwie koniec- a gdzie lista osób które biorą udział i jakie maja wyniki?- czy tutaj wyścig jest w ciemno?
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 721 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 18:02
Black'B napisał/a:
A gdzie ogłoszona jest lista osob z rakerace i co jaki czas ta lista jest odswiezana?
to nie wybory prezydenckie, kazdy kto ugra choc 1 punkt bierze udzial, odswiezana jest 2 razy, na poczatku gdzie kazdy ma 0 i na koncu czyli w chwili zakonczenia rake race'u
dziwi mnie Twoje zainteresowanie w ostatnim dniu skoro i tak nie bierzesz udzialu, wszystko masz opisanie w jednym krotkim poscie w watku powyzej
w wyborach jest chociaz wszystko jasne i wiadomo kto bierze w nich udzial i na kogo mozna oddac glos.
Uwazam ze jesli oglaszany jest jakikolwiek wyscig o rake, wyniki powinny byc odswiezane max co 2 dni,
a tu jak widze to wyscig w ciemno- tworzy sie rake na chybil trafil albo zakwalifikujesz sie lub nie- o czym jak piszesz wynik oglaszany jest :
konieczny napisał/a:
na koncu czyli w chwili zakonczenia rake race'u
to troche bezsensu dla osob ktore nie maja mozliwosci sprawdzenia na bieżąco kto w danej chwili jest na jakiej pozycji.
W kazdym razie na pewno bardzo dobry sposob dla tych ktorzy ten dostęp mają i czynnie biora udzial w takich wyscigach.
Troszke niefair w stosunku wobec pozostalych graczy bioracych udzial.
Gdziekolwiek nie spojrzysz w kazdym roomie gdzie oglaszany jest wyscig o cokolwiek czy to rake czy na hand's wyniki sa odswiezane kilkakrotnie nim czas ubiegnie konca danego wyscigu.
A tu? No tak, tu to forum wiec mozna na to oko przymknac?
Odnosze wrazenie ze team ktory oglasza dane nagrody czy to pieniezne czy rzeczowe i tak pozostają w elicie forum.
A laiki ktore próbują wziac udzial w takim wyscigu i tak szans zadnych nie maja - bo team wyniki zna na biezaco.
Wiec nie wiem czy jest jakikolwiek sens zabawiac sie w ta niewiadomą i tracic czas - gdzie mozna czas ten przeznaczyc na bardziej fair promocje - czy race z regularnymi wynikami.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 721 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 21:55
Black'B napisał/a:
Czy moje pytanie jest zbyt niezrozumiale?
gdzie ogłoszona jest lista osob z rakerace?
Nie ma zadnej listy, kazdy forumowicz, ktory zalozyl konto na betclic przez forumowy (czyt. nasz banner) ma prawo wziac udzial.
Black'B napisał/a:
Uwazam ze jesli oglaszany jest jakikolwiek wyscig o rake, wyniki powinny byc odswiezane max co 2 dni,
a tu jak widze to wyscig w ciemno- tworzy sie rake na chybil trafil albo zakwalifikujesz sie lub nie
Do czego chcesz sie kwalifikowac? Ktora czesc zdania "dwoch najlepszych graczy wyscigu otrzyma wejsciowke" sprawia tyle klopotow?
Black'B napisał/a:
to troche bezsensu dla osob ktore nie maja mozliwosci sprawdzenia na bieżąco kto w danej chwili jest na jakiej pozycji. W kazdym razie na pewno bardzo dobry sposob dla tych ktorzy ten dostęp mają i czynnie biora udzial w takich wyscigach.
Troszke niefair w stosunku wobec pozostalych graczy bioracych udzial.
Kwestia odswiezania wynikow jest w jurysdykcji mazaka - tam kieruj uwagi. Poza tym nie bierze on udzialu (o czym zapewne przeczytales) i jest jedyna osoba, ktora ma dostep do wynikow (nie wiem jak czesto).
Black'B napisał/a:
A tu? No tak, tu to forum wiec mozna na to oko przymknac?
Odnosze wrazenie ze team ktory oglasza dane nagrody czy to pieniezne czy rzeczowe i tak pozostają w elicie forum.
Odnosisz bardzo dobre wrazenie bo jest wyscig zamkniety na forum, o czym tez zapewne przeczytales.
Black'B napisał/a:
A laiki ktore próbują wziac udzial w takim wyscigu i tak szans zadnych nie maja - bo team wyniki zna na biezaco.
Teorie spiskowe odloz na bok. Wparowales Bog wie skad, pierwsze 5 postow to narzekanie na promocje, o ktorej nie raczyles przeczytac i w ktorej nie miales zamiaru uczestniczyc.
Black'B napisał/a:
Wiec nie wiem czy jest jakikolwiek sens zabawiac sie w ta niewiadomą i tracic czas - gdzie mozna czas ten przeznaczyc na bardziej fair promocje - czy race z regularnymi wynikami.
Z calym szacunkiem, jakby kogokolwiek to obchodzilo.
Do czego chcesz sie kwalifikowac? Ktora czesc zdania "dwoch najlepszych graczy wyscigu otrzyma wejsciowke" sprawia tyle klopotow?
I o to cały czas sie rozchodzi o aktualne i regularne wyniki aby kazdy je znal i wiedzial czy ma szanse otrzymac po przez rake jak w tym przypadku wejsciowke.
konieczny napisał/a:
Wparowales Bog wie skad, pierwsze 5 postow to narzekanie na promocje, o ktorej nie raczyles przeczytac i w ktorej nie miales zamiaru uczestniczyc.
zadne narzekanie tylko mala sugestia-
-He! i wlasnie- skad wiesz ze nie racze uczestniczyc?
No wlasnie bo nie widzisz listy uczestnikow haha o ktora caly czas mi sie rozchodzi
Dla jasnosci to wlasnie moja osoba tam widniec powinna i chce poznac jakie sa wyniki w trakcie trwania promocji a nie na zakonczenie jak juz bedzie pozamiatane
Wiek: 27 Dołączył: 06 Maj 2007 Posty: 364 Skąd: Świnoujście
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 23:05
A ja jednak bym przyznal racje Blackowi'B, bo rzeczywiscie dla niego jako nowego moze to wydawac sie podejzane. Duzo bardziej sprawiedliwe byloby, zeby wyniki byly podawane w miare systematycznie, nie byloby podejzen o nieuczciwosc.
_________________ "Bo wiara jest jak dupa i trzeba ją mieć(...)"
Piotr Marek
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 13:23
Cytat:
I o to cały czas sie rozchodzi o aktualne i regularne wyniki aby kazdy je znal i wiedzial czy ma szanse otrzymac po przez rake jak w tym przypadku wejsciowke.
W promocji chodzi o to by grać ile się da i nie patrzeć na rywali. Co do Ciebie - dziś sprawdziłem twoje konto i tak jak otrzymałeś informację na PW nie jest one zarejestrowane z naszych linków a co za tym idzie - nie będziesz brany pod uwagę w organizowanych na betclic rake race...
Więc, jeżeli chcesz zagrać w turnieju głownym high stakes to możesz to uczynić poprzez bezpośrednie wkupienie się lub poprzez eliminację w jednym z naszych turniejów kwalifikacyjnym
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Dokladnie rejestrowane bylo konto z linku z forum nie wiem skad takie bledne informacje, skontaktuje sie dzialem betclica w celu wyjasnienia tej sytuacji.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 14:07
Wyniki Rake Race 1:
1. Horek - 1370 - wejściówka do turnieju głównego High Stakes
2. DwaKrule - 1002 - wejściówka do turnieju głównego High Stakes
3. grabarz7 - 484
4. rundayPK - 245
5. skuterpk - 164
...
Zwycięzcy wejściówek zostaną dopisani do turnieju najprawdopodobniej w poniedziałek...
Gratuluje i przypominam, że gracz może wygrać tylko jedną wejściówkę w danym miesiącu...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum