Żetony na start / tempo gry: 5000 / 12 min. na level
Start turnieju: 31 Maj 2010, godzina 21:00
Hasło do turnieju: pkhs0590
Zapraszam do gry i życzę powodzenia!
Ważne: Osoby, które od dnia dzisiejszego, tj 26.05.2010, zarejestrują się w BetClic z naszych linków, dokonają pierwszego depozytu oraz zagrają w naszym turnieju High Stakes otrzymają od nas Karty oraz Czapeczkę BetClic!Akcja ta dotyczy również osób, które posiadają już konto założone z naszych linków ale do dnia dzisiejszego nie dokonały pierwszego depozytu! Jakiekolwiek pytania czy też zgłoszenia po nagrody rzeczowe proszę kierować do mnie na PW!
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ostatnio zmieniony przez mazak Sro Wrz 15, 2010 08:44, w całości zmieniany 2 razy
eh, Skuter nie dalem rady:( Jeden błąd, potem cisnienie i do widzenia Ale coś dziś wygrałem! (Oskarek wie o czym prawie)
p.s. W najbliższych miesiącach pewnie mało będę się na forum udzielał (będę pielęgnował rodzinne wartości) i niebieski kolor pewnie zmieni się na różowy, ale po wakacjach chciałbym ruszyć ze swoją przygodą na poważnie i mam nadzieje, że zacznę wtedy pisać też poważne posty, a nie jakieś ch... muje dzikie węże, jak do tej pory
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów (szczególnie dzisiejszych beclick'owców) i do zobaczenia!
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 812 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 23:49
Szymek - nie zapomnij dzięki komu wróciłeś do gry (moja szarża z 72) - sorki ch łopaki ale dzisiaj koledze się syn urodził więc ledwie ekran widziałem - a chciałem zagrać w tym turnieju no bo jak tu nie grać.. /tylko te przyciski takie malutkie.. / Gratulacje z serca dla zwycięzcy i wszystkich ggrających za niezłą frekwencje..
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 07:29
Chciałbym podziękować wszystkim za grę a przede wszystkim pogratulować tym najlepszym!
Cieszy mnie również frekwencja w turnieju - choć nie da się ukryć że marzyłem o wyniku 30 osobowym... Mam nadzieję że jeżeli następny turniej dojdzie do skutku to te 30 osób osiągniemy...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
No ja na następny turek postaram się urwać z pracy więc jedna osoba będzie więcej
Ale jak na takie wpisowe to wynik 25 osób to rzeczywiście bardzo dużo
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 14 razy Dołączył: 21 Sie 2008 Posty: 986 Skąd: Toruń
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 14:03
alekspolak1 napisał/a:
a mnie poraz kolejny river nie lubi !! szkoda słów no ale jak czlowiek ktory wygrywa ze mna majac 8% na turnie to ciezko zeby turnieju nie wygrał...
Aleks a mnie river już kocha. Sorki za moje zagranie przez które cię wyrzuciłem z turnieju. Jak sie spotkamy stawiam butelczyne jakiegoś dobrego trunku.
_________________ Jebać RIVER!!!!!!!!!!!!!!!! i stare baby
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 720 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 16:35
mazak napisał/a:
Chciałbym podziękować wszystkim za grę a przede wszystkim pogratulować tym najlepszym!
Cieszy mnie również frekwencja w turnieju - choć nie da się ukryć że marzyłem o wyniku 30 osobowym... Mam nadzieję że jeżeli następny turniej dojdzie do skutku to te 30 osób osiągniemy...
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 20:18
stormlight, rade dałeś. Doszedłeś wysoko w dobrym, pokerowym towarzystwie.
U mnie niestety po raz kolejny brak koncentracji i gra przeplatana z opieką nad dzieciaczkami nie pozwoliła czerpać przyjemności z gry. Może następnym razem uda mi się lepiej zorganizować pokerowy wieczór.
btw. gratulacje dla najlepszych.
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 22:20
konieczny napisał/a:
a propos, sa jakies plany na czerwiec?
wstępnie myślimy by kolejny turniej rozegrać pod koniec września... okres wakacyjny może być dla wielu nas utrudnieniem... po cichu będziemy się chyba koncentrować na turnieju "pokazowym" w świnoujściu w lipcu
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 27 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 720 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 18:35
mazak napisał/a:
konieczny napisał/a:
a propos, sa jakies plany na czerwiec?
wstępnie myślimy by kolejny turniej rozegrać pod koniec września... okres wakacyjny może być dla wielu nas utrudnieniem... po cichu będziemy się chyba koncentrować na turnieju "pokazowym" w świnoujściu w lipcu
Ok, czy w takim razie grupa tez idzie w letarg na wakacje?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum