komentarz jak najbardziej na miejscu
poza tym ja nie mam pretensji do ciebie, bo akurat tutaj ty postapiles uczciwie, mowiac ze bedziesz gral za alexa.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Czw Lut 11, 2010 12:20
encepence, w Twoim rozumowaniu jest powazna luka, bo nie zauwazasz ze Aleks nie gra nie dla tego ze kombinuje, ale dla tego ze po prostu nie moze bo wyjechal i tego nie przeskoczy. Roznica moim zdaniem olbrzymia.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
glory w twoim rozumowaniu także jest luka, bo nie zauważasz tego iż ja nie mówię że alex kombinuje, tylko mówię o tym że to on powinien o takim fakcie poinformować.
BTW: tak to trochę wygląda... A Aleksa porwali w kapciach z domu, że posta
nie zdążył napisać? Trochę to naciągane Glory z tym jego wyjazdem, nie może zagrać,
to albo ustępuje miejsca w finale, albo jest sitoutem (czyli po 5min gry - wylatuje).
Nie porównując oczywiście - ale już raz mieliśmy aferę z graniem na czyimś koncie, tutaj
na forum (Tosiak/Mx)...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 12, 2010 00:16
Powiem tylko tyle - a nie mowilem ?
Jestem przeszczesliwy z trzech powodow. Po pierwsze przelamalem klatwe Horka, choc ten tradycyjnie musial przyfarcic z K2 na turnie, lapiac jednego z 6 outow na river.
Po drugie - dopisuje sobie do CV ze pokonalem Dwana, Antoniousa i Iveya .
Po trzecie - mam kolejna osobe ktora bedzie po nocach na playu grac .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A ja jestem zdegustowany kartami jakie wczoraj dostawałem,
każdy miał swoje 5 minut w tym turnieju (czasem więcej niż raz),
a ja mogłem tylko popatrzeć... Glory wykrakał!
Adicegla, tak zeby nie bylo ale porwali mnie w kapciach 6 lutego i ciezko bylo mi napisac biorac pod uwage fakt iz nie pisze postow na forum nie noszac moich ukochanych rozowych kapci
Co do sprawy (MX/Tosiak), to szczerze mowiac porownanie troche nie zbyt taktowne biorac pod uwage iz glory jest adminem forum i jest to wsumie moja sprawa czy zaufam mu czy nie, jak widac mam spore zaufanie do glorego i nie balem sie tego ze zagra mi na koncie i oczysci ze srodkow (ktorych prawie nie mam na Everescie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum