Dla wszystkich naszych użytkowników mamy dodatkowy prezent od Chili POker. Wystarczy do końca naszej obecnej promocji (27 marca) ugrać 1000 punktów gracza by otrzymać koszulkę Chili Poker lub wysokiej jakości etui do Iphone ! Żadnych losowań - nagroda jest gwarantowana!
Kto może wziąć udział?
1. Wszyscy nowi użytkownicy którzy zapiszą się z bannera.
2. Wszyscy starzy użytkownicy zapisani już z bannera o ile do dziś mają na swoim koncie poniżej 500 punktów. Osoby które mają już powyżej 500 punktów niestety nie mogą z promocji skorzystać.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala wziąć udział we wszystkich naszych promocjach:
Stefano1988, musisz ugrać 1000 punktów.... napisane jasno jest
warunek nie przekroczenia 500 punktów polega na tym ze 500FPP to jest chyba jakiś próg wypłat programu tell-a-friend a jeżeli nie ugrałeś jeszcze 500 punktów to chilipoker kasy za te punkty nie przekaże Gloremu czy też do puli turniejów forumowych tylko zatrzyma a w zamian da koszulki. TAKIE TO TRUDNE....
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Pomógł: 7 razy Wiek: 23 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 370 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 15:43
Titanium głęboko oddychaj Dzięki za wyjaśnienie czasem może wydać się trudne Myślałem że muszę ugrać 1489 pkt no ale jak trzeba 1000 to lepiej dla mnie
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Sty 25, 2010 15:58
Stefano1988, titanum, jeden zadaje niewłaściwe pytania, a drugi zagmatwał.
Czy jesteś nowy (i masz 0) czy stary ale poniżej 500 (więc masz na 499) to trzeba ugrać równy 1000. Nie dobić do tysiąca, ale 1000 w trakcie trwania promocji.
O żadnych tell a friend mi nie wiadomo, próg 500 wziął się stąd iż ma to być z założenia promocja dla osób które jeszcze depozytu w chili nie zrobiły albo zrobiły raz i szybko go przegrały. Ot, taka promocja reaktywująca.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
nie mam bonusu na chilli mialem ze 200 pktow ale obecnie nie mam prawie nic bo wykorzystalem je na turniej; jesli zrobie wplate i dostane bonus to to 1000 pktow liczy sie tez z tego bonusu czy tak jak do rakerace licza sie tylko te punkty grane bez bonusa zadnego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum