Nigdy jeszcze nie miałem w rękach tej gazety, a co najgorsze nawet nie mam pojęcia gdzie można u mnie w mieście taką kupić. Jednak czytając komentarze można stwierdzić, że jest bardzo ciekawa. Można się wiele ciekawego z niej dowiedzieć. Przeznaczona zarówno dla początkujących jak i tych bardziej zaawansowanych
Dokładnie, warto mieć tę gazetkę Zamów prenumeratę bezpośrednio ze strony CP, bo chyba tak jest najłatwiej i najprzyjemniej.
pozdr
_________________ Call, and it will be all over ...
Maj mija a ja dopiero teraz zauważyłem ten temat Dzisiaj mi szczęście na stołach nie sprzyjało Odpadłem szybko ze wszystkich turków... Może tu mi sie poszczęści, bo widzę bardzo ciekawa gazetka a jeszcze nie miałem okazji się z nią bliżej zapoznać GL!
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 09:43
Ekhm... W zasadach konkursu nie wspomniano, czy chodzi o jakikolwiek losowy post, jak te powyżej (w rodzaju "CDP to fajna gazietka") czy może powinien to być jednak post na temat?
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
wszystko ladnie pieknie, fajnie ze taka gazeta pojawila sie na rynku, ale problem jest z jej dostepnoscia, chcialbym ja kupic w kiosku ruchu a nie w tylko w kasynie i to w duzych miastach
Pomógł: 1 raz Dołączył: 06 Sie 2009 Posty: 25 Skąd: Kraina Zapomnienia
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 00:28
Wiele widziałem już artykułów, wywiadów w prasie o pokerze, ale gdyby nie ta strona nie trafiłbym na tą świetną gazetę
Gratka dla każdego pokerzysty, tylko przynajmniej w moich regionach cholernie niedostępna, ale czegóż można wymagac od małych miast.
Miło, że można znaleźc dużo ciekawych rzeczy czy spojrzec na tą grę z innych perspektyw.
O ile się nie mylę ta gazeta jest jedyną na rynku w której znajdziemy tyle potrzebnych informacji dot. pokera?
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 14:46
gazeta bardzo ciekawa zamówiłem prenumeratę 60pln to nie majątek ( więcej się wydaje na fajki tyg.) i jak na razie przeczytałem 10str. czyta się bardzo przyjemnie polecam tą gazetę każdemu be wyjątku czy ktoś jest fish czy Pro chyba nie robi różnicy poczytać o najlepszych
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
Ja wczoraj połknąłem dwa numery pożyczone od kumpla, jak na razie moje fundusze mi nie pozwolą na prenumeratkę ale jeśli coś wygram wypadało by pomyśleć. żałuje że wcześniej nie wiedziałem nic a nic. Zresztą jak juz kilka osób wspomniało w niektórych miejscach ciężko ją dostać.
Ja juz od dluzszego czasu staram sie znalezc w Olsztynie Card Player , ale jak na razie bez zadnych rezultatow
Mam nadzieje ze niedlugo moje finanse pozwola mi na zakup prenumeraty, ale musze jeszcze poczekac.
Czy podajac raz adres na ktory ma byc CPP dostarczany moge go zmienic??
Zaproszone osoby: 22 Pomógł: 18 razy Wiek: 23 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 1884 Skąd: Sulechów 52'04'19
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 21:07
nie wiedziałem gdzie napisać na ten temat więc wpisałem się tutaj....
dostał już ktoś gazetę?? czy w ogóle wyszedł już nowy nr?? bo juz 10 a gazety jeszcze w skrzynce niema
_________________ Flote Pozdrawiamy!!
O Falubazie klubie ty nasz!! <3
nie wiedziałem gdzie napisać na ten temat więc wpisałem się tutaj....
dostał już ktoś gazetę?? czy w ogóle wyszedł już nowy nr?? bo juz 10 a gazety jeszcze w skrzynce niema
Na stronie cpp już nowy jest, ale ja też jeszcze nie dostałem, więc trzeba czekać.
A w ogóle to dzisiaj 9
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum