Przypominam iż w przypadku zdobycia przez dwóch graczy takiej samej ilości pkt o pozycji decydować będzie wygenerowany rake w okresie trwania ligi - czyli 01.07 - 31.08.2010 roku.
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Ostatnio zmieniony przez Berba Pią Kwi 29, 2011 13:44, w całości zmieniany 14 razy
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 19:27
konieczny napisał/a:
w lipcu zdobylem niecale 700 punktow, takze nalezy mi sie 60
Jeżeli ktoś jeszcze z uczestniczących w lidze czuje się pominięty w przyznanych pkt za lipiec proszę o kontakt na PW... w treści proszę podać przede wszystkim swój login z doxxbet (nie mylić z nikiem pokerowym) i ilość zgromadzonych VIP pkt...
_________________ "Cienkiego gracza trudno oszukać, tymczasem prawie każdy dobry gracz da się czasem nabrać na blef"
Chciałbym jeszcze odradzić wszystkim Doxxxbet. Soft zdaje się być ostro podkręcany pod niektórych graczy i pod głupie zagrania. Pisze nie dlatego że wtopiłem, ale dlatego że takie są moje wrażenia z gry. Powyższe uwagi dotyczą gier kaszówkowych. Jeżeli ktoś chce sprawdzić na własnej skórze to spoko. Ja na pewno pobiłem tu rekord przegranych z 2 outsowcami. Nie będę dał się oszukiwać, wypłacam kasę i wracam na na stary pokeroom
_________________ Poker to sztuka, a nie rzemoiosło
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 13:12
Wciąż czekam na oficjalne wyniki z Rake - choć powiem już że podobnie jak w lipcu dwie - trzy osoby mają szanse na dodatkowe pkt...
Jak otrzymam te wyniki - podliczymy końcową klasyfikacje i przekażemy ją DoxxBet by ci mogli zrealizować wypłaty wygranych... Jak to będzie czasowo wyglądać to szczerze na ten moment nic nie mogę powiedzieć ale wierzę iż wszystko zostanie załatwione do końca najbliższego tygodnia...
znowu wkradl sie blad, w sierpniu ugralem ponad 600 punktow, moge podeslac screen
(chociaz jak widze nie wplynie to na klasyfikacje genelna, ale tak woli ścisłości )
Wysłany: Czw Wrz 09, 2010 15:48
Informuję, iż lista zwycięzców został już przekazana do DoxxBet.
Wygrane pieniężne w najbliższych dnia powinny zasilić wasze konta bukmacherskie...
Na wygrane rzeczowe będzie trzeba poczekać troszkę dłużej. W związku z tym proszę osoby które zajęły miejsca w TOP10 o podesłanie mi PW z adresem pod który należy przesłać nagrodę oraz nickiem i loginem w doxxbet.
Pozdrawiam i jeszcze raz Wielkie Gratulacje dla najlepszych!
Ok to wiemm. Tyle że po zleceniu wypłaty środki nadal są na koncie a nie pojawia się żadne potwierdzenie. Na końcu pojawia się tylko nagłówek "WYPŁATA". więc trudno powiedzieć czy wszystko ok. Poczekam te 72 godziny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum