KLASYFIKACJA GENERALNA KOŃCOWA uwzględnia punkty bonusowe dla graczy z top w oparciu i ich współczynnik przeliczania:
grzegorzvp17 czerwiec x3 85x3=255, lipiec x2 78x2=156 suma=411
Miesiąc lipiec się nie zakończył, ale dałem x2 tak aby generalkę już zamknąć gdyż i tak ma pewne zwycięstwo.
Pozostali gracze z top5:
mak735win 173x2= 346
BassBoostX 142x2= 284
pisuu 125x2= 250
PINDUCHEY 125x2= 250
Zwycięzca klasyfikacji generalnej:
grzegorzvp17
Ostatnio zmieniony przez Slodziak Wto Paź 05, 2010 11:14, w całości zmieniany 27 razy
Zaktualizowane, na razie nie biorę pod uwagę punktów bonusowych gdyż ja mam jako jedyny z czołówki x3 pozostali x2 jak są z banera. Jak się nic nie wydarzy to i tak wygram generalkę
Myślę GrzesVP, że masz wystarczającą przewagę nad nami żeby w tym momencie stwierdzić że wygrasz tą ligę ale szanse teoretyczne jeszcze są, tylko musiał byś nie zagrać w dwóch kolejnych turniejach trzeba jeszcze powalczyc o najlepszą możliwą lokate.
Domyślam się, że to niezbyt wdzięczna robota tak zliczać te punkty. Jednak jeśli nie będzie stanowiło to problemu fajnie by było gdyby ktoś jeszcze raz mnie podliczył. Raz jestem w generalce jako mak735win (to mój nick na Hey Poker) a raz jako mak725win. Oprócz tego nie doliczono wyników z rundy 4 którą wygrałem. Wiem, że w walce o nagrodę nie mam już szans z GrzesVP i zawracam wam niepotrzebnie głowę ale gram w pokera od niedawna i dla mnie zobaczenie swojego nicku w pierwszej trójce czy piątce klasyfikacji generalnej byłoby nagrodą samą w sobie.
Klasyfikacja generalna uwzględnia wszystkie dotąd rozegrane rundy!
Jak sobie liczę to już wygrałem tą generalkę gdyż za czerwiec dostanę dodatkowo 160pkt (punkty bonusowe) za lipiec też będę mieć ale x2 więc nikt nie może mnie prześcignąć.
A mam takie pytanie, czy moje pkt były liczona x2? ponieważ gdy podałem swój alias (dolarowiec) to przy następnym poście już nie jest (dolarowiec a pokerzysta - koledze dviper się nudziło?
Pokerzysta nie martw się o to dviper pewnie źle skopiował.
Klasyfikacji o punkty bonusowe i tak nie będę uzupełniać gdyż to jest za dużo liczenia, a liczę ręcznie, nie w jakimś programie, a wszystko jest jasne
Jedynie to top 3-5 może zliczę
Po co edytowałeś swój tamten post dzisiaj? może dopiero dziś zmieniłeś żeby odkręcić swój błąd?
Niech moderator sprawdzi edycje postu czy czasem nas nie wkręcasz
edit: tak tylko pisałem bo co bys miał edytować dobry post
Ostatnio zmieniony przez GrzesVP Sro Lip 21, 2010 13:54, w całości zmieniany 1 raz
Tak sobie myślę, może nie warto mnożyć tych punktów już i tak nadmiernie obciążamy Grzegorza sumowaniem wyników, zliczmy ostatnią rundę i nie zawracajmy koledze głowy dodatkowymi działaniami
KLASYFIKACJA GENERALNA KOŃCOWA uwzględnia punkty bonusowe dla graczy z top w oparciu i ich współczynnik przeliczania:
grzegorzvp17 czerwiec x3 85x3=255, lipiec x2 78x2=156 suma=411
Miesiąc lipiec się nie zakończył, ale dałem x2 tak aby generalkę już zamknąć gdyż i tak ma pewne zwycięstwo.
Pozostali gracze z top5:
mak735win 173x2= 346
BassBoostX 142x2= 284
pisuu 125x2= 250
PINDUCHEY 125x2= 250
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum