Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 22:44
Noe34, Osoby zapisane w Landbrokes z naszego bannera, lub mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 22:56
Noe z łaski swojej popraw mnie także (przynajmniej X2 na dzień dzisiejszy mi licz chodź pewnie będzie x3 + 60 pkt z vip race - to też już można mi ująć bo ugrałem ponad 100 euro a wyższego poziomu już nie ma..) czyli jeśli chcesz na dzień dzisiejszy liczyć to powinno być 144 + 60 z vip ale możesz z race się wstrzymać więc na dzień dzisiejszy będzie 144 /a jak sprawdzimy średnią grupy gracze to najwyżej poprawisz/
Przerobilem i poprawilem ranking Neo34, wg mnie powinno byc dobrze. Jak cos bedzie zle to sie poprawi. Byl tam blad co do turniejow bo gralismy 3/5 a nie 4/4, takze u niektorych sie pozmienialo.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 700 Skąd: Zawiercie
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 19:41
Ja bym chyba musiał grac na nl100+ bo zupełnie odpuściłem pokera w czerwcu i tylko z sentymentu grałem forumowe turki. Chociaż po poprawce już tak blado w rankingu nie wyglądam.
Już dziś graty dla finalistów i gl.
_________________ Najważniejszy w każdym działaniu jest początek.
Platon
Wiek: 26 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 270 Skąd: Kołobrzeg
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 22:57
Bardzo fajne wygląda ta generalka, dobra robota sl1wk4, no i nie gniewam się za Neo, każdy tak za pierwszym razem pisze czy mówi
No to do zobaczenia w Kolejny wtorek:D
Tak nagroda chyba tylko dla top1
_________________ Kto nie ma szczęścia w kartach nie ma pieniędzy na miłość....
Jeśli w regulaminie nie ma nic napisane o gadżetach to się tego trzymajcie. Takie gadanie do niczego nie prowadzi (patrz temat finału Chili CEEC). Dojdzie do tego że Laptop pójdzie na części tak by każdy coś wygrał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum