Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 11:21
Rewelacyjny wynik Adi.
ZAwsze ktos musi byc na bublu i tym razem to jestem ja :/. A wszystko oczywiscie przez Grzecha, bo jakby wczoraj byl drugi to by mnie Bazee nie przeskoczyl .
A tak powazniej wiedzialem ze musze byc minimum 9-ty by przeskoczyc Spiegola. Mialem wiec spory dylemat na FT czy pushowac czy czekac. Wygrala opcja "pushowac". Nie potrafie sie mentalnie przestawic by siedziec i sie dac wyblindowac.
Powodzenia w finale!
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A ja po wczorajszej tragicznej grze i szybkiej porażce byłem przekonany, że mnie glory przeskoczysz i nie tylko Ty ;) a dzisiaj patrze rano i miła niespodzianka jednak się udało :P a wynik Adiego to na prawdę szok, w każdym turnieju chyba był w kasie, jeszcze zgarnie PS3 i chyba będzie mega seria ;)
No pięknie - czyli moja gra opiera się tylko na szczęściu?
Tylko raz nie byłem w kasie (1,2,5,1) - takiej serii jeszcze faktycznie nie miałem
i tylko szkoda, że za generalkę nic nie ma (jak na Chili np.).
Znając życie tak się spalę w finale, że tej PS3 dla córki na komunię (ani Ipoda
dla żony ) nie wygram... Ale może jeszcze prawo serii zadziała...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum