Ymm very nice. W ostatnim turku mogłem być wyżej ale byłem za bardzo odurzony, środkami powszechnie zwanymi jako odurzające hehe:)
Walka będzie ciekawa w ostatniej rundzie. A co do Mleksona to twierdził że jest na forum i nawet jest w "Aktywnych" ale do dzisiaj nie wpisał się w tym dziale, więc nie wiadomo.
O dopiero teraz zauważyłem że są już wyniki. Cieszę się choć nie wiele brakowało by to Sebola wygrał generalkę. Obaj walczyliśmy na FT
Tak czy inaczej cała runda stycznia bardzo udana - 4 turnieje i 4 razy na FT.
Oby passa się utrzymała
Generalnie jest jeden drobny blad w tej klasyfikacji. Z moich obliczen wynika, ze zdobylem 42pkt, a wiec zajalem 3 miejsce w generalce . (bylem 3,6 i 12, raz nie gralem)
Generalnie jest jeden drobny blad w tej klasyfikacji. Z moich obliczen wynika, ze zdobylem 42pkt, a wiec zajalem 3 miejsce w generalce . (bylem 3,6 i 12, raz nie gralem)
Sorki, nie wiedziałem, że Ty to kujas. Nick zupełnie niepodobny do nicku forumowego i nie policzyłem Ci tego 12 miejsca, bo nie napisałeś jakim nickiem dysponujesz na paradsie, gdy mieliśmy wtedy problem z pierwszą rundą. Już poprawione
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum