walka o zwyciestwo w generalce czerwca zapowiada sie ciekawie , bedzie ostro , kazdy punkcik na wage zlota.
nic nie powiem
wystarczy ze ostatnie miesiace nie schodze z pudła
koszulke na dzien juz mam teraz zawalcze o koszulke na noc
w koncu mojej zonie tez sie cos nalezy
zagrałem swój pierwszy turek na paradaisie, mam nadzieję, że teraz będę uczestniczył w nich regularnie i postaram się trochę pokrzyżować plany radosta. Niech wygra lepszy. Rzeczywiście walka zapowiada się emocjonująco
Gratulacje dla radost21 za zwycięstwo w generalce , Oziris brawka 2 miejsce. Szkoda , że wziałem udział tylko w 2 turniejach, bo może następny turniej zgrałbym w koszulce , ale pudło w forumowym turku cieszy bardzo. Jeszcze raz gratulacje dla zwycięscy i podziękowania dla wszystkich grających
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Mar 2008 Posty: 234
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 12:11
Lukasman czyli ja Radost. 12 meisjce spoko. Zagrałem 2 turnieje w pierwszym odpadłem gdzieś na początku, a wczoraj winner...
Gratulacje dla nagrodzonych
W związku z tym, że brałem udział tylko w 2 turniejach 2. miejsce uważam za "pocieszne" - można teraz sobie w brodę trochę popluć, no ale niestety nie mogłem grać w dwóch pozostałych
Gratulacje dla zwycięzcy.
_________________ "Bestia największa zna krztę litości. Ja jej nie znam, a więc nie jestem bestią." - W.S.; RIII
coz ja moge powiedziec >> mocno zdziwiony jestem
bowiem na paradise kasy mam zero
a statystyki generalek z ostatnich 3 miesiecy wygladają tak:
kwiecien 1 maj 2 czerwiec 1
juz nie pamietam czy ja to roztrwoniłem czy wypłaciłem
dobrze ze chociaz jedna koszulka na ciele juz leży
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum