Istotne wydarzenia w życiu forum
- Glory
- -#Site Admin

CYKoooR, jesli ugrasz 2k$ rake to te 2k$ rake wroci w postati pul dodanych do turniejow forumowych
Pytanie czy lepiej miec indywidualny rake back, czy tez zbiorowy w ktorym zwrot idzie na turnieje o ktore graja wszyscy. Graczom grajacym bardzo duzo na pewno sie oplaca to pierwsze wiec o nich generalnie nie zabiegamy.
Pytanie czy lepiej miec indywidualny rake back, czy tez zbiorowy w ktorym zwrot idzie na turnieje o ktore graja wszyscy. Graczom grajacym bardzo duzo na pewno sie oplaca to pierwsze wiec o nich generalnie nie zabiegamy.
- zielony0528
- -#VIP

glory glory man united pisze:CYKoooR, jesli ugrasz 2k$ rake to te 2k$ rake wroci w postati pul dodanych do turniejow forumowych
Tak do waszej rozmowy wtrace 3 grosze
Rejestrujac sie na forum rejestrujesze sie w spolczecnosci.Wiec grajac grasz nie tylko dla siebie ale takze dla kolegow z forum.
Na szczescie powstaly grupy odpowiedzialen za dany pokerroom.To byla bardzo dobra decyzja.Bo to jesto troche nie sprawiedliwe ze ktos gra stara sie poswieca swoj czas generuje rake i potem w turku na tym pokerromie z jego rake jest turek w ktorym gra...20-30 osob
Dlatego forum powinno byc jak kajak Jeden z przodu gra w tym roomie zeby byly turki i zeby drugi mogl zagrac a drugi gra w innym pokerromie zeby i tu byly turki i zeby pierwszy mogl zagrac.To sie nazywa praca zespolowa i wtedy spokojnie mozna doplynac do celu.Miec duzo partnerow i duzu turkow.
Tylko trzeba miec mocny sklad i selektywny.Bo iluz jest uzytkownikow w grupie graczy ktorzy nic nie graja.......
Mamy sklad wiemy ile jest osob to mniej wiecej wiemy z iloma pokerromami mozemy nawiazac rzeczowa wspolprace.Najlepiej mierzeyc sily na zamiary.Jeden przestal wioslowac trzeba go wymienic bo nie doplyniemy do celu.......
I najwazniejsze do tego wszystkiego na kajaku potrzeba sternika zeby nie zboczyc z kursu ktory bedzie wskazywal nam tor naszego wioslowania ale na szczescie o to nie musimy sie martwic bo On juz jest a wiec potrzeba tylko ekipy...
- Glory
- -#Site Admin

Jest mi niezmiernie miło ogłosić, że 2 nowych użytkowników otrzymało dziś na forum najwyższą możliwą rangę - VIP
Spiegol - za to, że zawsze jest pomocny, ma setki świetnych pomysłów, zawsze można na niego liczyć i przejawia olbrzymią ochotę do działania na rzecz forum
Zielony - za bezinteresowność i olbrzymi wkład w utrzymanie cyklów ligowych na wielu platformach.
Gratuluje !
Spiegol - za to, że zawsze jest pomocny, ma setki świetnych pomysłów, zawsze można na niego liczyć i przejawia olbrzymią ochotę do działania na rzecz forum
Zielony - za bezinteresowność i olbrzymi wkład w utrzymanie cyklów ligowych na wielu platformach.
Gratuluje !
- knoperss
- LEGENDA

- Spiegol
- LEGENDA

glory glory man united pisze:Jest mi niezmiernie miło ogłosić, że 2 nowych użytkowników otrzymało dziś na forum najwyższą możliwą rangę - VIP
Gratuluje !
No aż nie wiem co powiedzieć! :D Zupełnie się nie spodziewałem, że mnie ten zaszczyt kopnie :) Oczywiście dalej będę dawał z siebie wszystko i pomagał gdzie się da ;)
PS bombowe uzasadnienie mojego awansu :P
- Kosira
- -#VIP

-
Hiro
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Jest mi niezmiernie miło poinformować, iż forum ma nowego moderatora!
Zostaje nim nie kto inny jak WAHI !
[brawa] [gratulacje] [kwiaty i uklony]
.
Wahi w ciągu tego roku udowodnił, iż jest postacią nietuzinkową, obdarzoną charyzmą i zapałem do działania. Jego praca jako kapitan Chilidersów i w dziale Statystycznie Najlepsi mówi sama za siebie.
Jestem pewien, iż jako moderator pomoże nam skuteczniej zarządzać forum i wprowadzić w życie kilka nowych pomysłów.
Powodzenia Wahi!
Zostaje nim nie kto inny jak WAHI !
[brawa] [gratulacje] [kwiaty i uklony]
Wahi w ciągu tego roku udowodnił, iż jest postacią nietuzinkową, obdarzoną charyzmą i zapałem do działania. Jego praca jako kapitan Chilidersów i w dziale Statystycznie Najlepsi mówi sama za siebie.
Jestem pewien, iż jako moderator pomoże nam skuteczniej zarządzać forum i wprowadzić w życie kilka nowych pomysłów.
Powodzenia Wahi!
- knoperss
- LEGENDA

-
samol
- -#VIP

- Spiegol
- LEGENDA

-
Hiro
- -#VIP

- polak13
- -#VIP

- PLtotoryl
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

- Glory
- -#Site Admin

Minęło pół rok od ostatnich nominacji, jest mi więc bardzo miło ogłosić, iż kolejny użytkownik zasłużył sobie na rangę VIP. A jest nim Oskarek ! Gratuluję!
Oskarka można oceniać różnie, ale nie ulega wątpliwości iż jest jedną z ikon forum. Tyle radości, smutku i czystego szaleństwa nie wnosi tu nikt inny!
Ps. Wszystkich którzy chcieliby się na Oskarku wzorować z góry jednak uprzedzam, iż 1 Oskarek nam na forum wystarczy
.
Oskarka można oceniać różnie, ale nie ulega wątpliwości iż jest jedną z ikon forum. Tyle radości, smutku i czystego szaleństwa nie wnosi tu nikt inny!
Ps. Wszystkich którzy chcieliby się na Oskarku wzorować z góry jednak uprzedzam, iż 1 Oskarek nam na forum wystarczy
-
Pablo Muchettii
- -#VIP

- radost21
- LEGENDA

- dviper
- -#VIP

- knoperss
- LEGENDA