Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Kwi 13, 2010 22:27 Gracze zapisani z forum
Na moja prozbe, Party Poker zweryfikowalo ilu graczy z forum zapisalo sie z naszego bannera. I generalnie szok - na 34 osoby ktore graly tydzien temu, naszych jest calych... 7 miu
Wszystkim polecam wyslanie zgloszenia do grupy Gracze i zasilenie grupy "Party Poker team". Dzieki temu bedziecie dostawac 3x punkty w generalce. Token 215$ jest chyba tego wart.
Ot, taki maly bonus by docenic wasza lojalnosc.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
A juz wiadomo cos o kolejnej lidze na Party poker?Czy jest jakas szansa na kontynuacje? Sorka za tak trudne pytania
I czy w przyszlosci jezeli turniej ma byc we srode czy moze byc on przeniesiony z wczesnej godziny 20 na godzine lekko pozniejsza na 21???
Glory ale ja na 300% zapisałem się z banera bo niedawno dopiero założyłem tam konto.
Zresztą w sumie jak sobie przeanalizowałem ostatnio to nie z banera forum to jestem tylko chyba na Full Tilcie
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Czyli bede musial jakis pieniadz wplacic?
jeszcze jedno pytanie... Przy rejestracji jest mozna wpisac kod bonusu ... mam cos wpisac?
Jak ogolnie byc w waszej grupie na PartyPoker??
ZaVWiaS, musisz miec konto z naszego bannera - tu masz
LINK
przy "kod bonusu" nie musisz nic wpisywac.
a kase bedziesz musial wplacic, bo w koncu nasze turnieje maja wpisowe 1$
Jak juz zalozysz konto z bannera i bedziesz chcial byc w grupie Graczy Party Poker (mnoznik x3 punktow w klasyfikacji) to bedziesz musial napisac do jednego z adminow z prosba o akceptacje zgloszenia do grupy Gracze Party Poker i to wszystko.
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Witam, chcę założyć konto na Party, jest jakiś kod bonusu rekomendowany przez PokerKings ? Czy może jak wywnioskowałem z wcześniejszych wpisów korzystając z banera mogę uczestniczyć w waszych turniejach ale bez żadnych bonusów... proszę o wyrozumiałość bo nie jestem oblatany w tych wszystkich programach
Pozdrawiam
Czy jest możliwość dopisania konta do Pokerkings jeżeli założyłem konto nie korzstając z banera pokerkings tylko z banera innej strony? I czy jest możliwość zapisania się do grupy PartyPoker Team nie będąc zapisanym z banera?
Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 300 Skąd: Las Vegas, Nevada
Wysłany: Wto Lut 22, 2011 19:49
nosek3 napisał/a:
Czy jest możliwość dopisania konta do Pokerkings jeżeli założyłem konto nie korzstając z banera pokerkings tylko z banera innej strony? I czy jest możliwość zapisania się do grupy PartyPoker Team nie będąc zapisanym z banera?
Niestety, ale takie działania są niemożliwe. Jak ty to sobie wyobrażasz ? Przecież gdyby to było realne to support danego room'u cały dzień siedziałby tylko i przepisywał konta z A na B z B na C z C na A itd. Co do drugiej części pytania to aby być w grupie danego poker room'u trzeba wyrabiać rake będąc graczem z forumowego bannera, czyli odp to też nie - niestety.
_________________ [Dzisiaj 20:00] knoperss: poker verry funy Ale Edek zmotywował mnie
Nistety potwierdziłeś moje obawy;( dzięki za odpowiedź:) mam jednak jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy każdy turniej organizowany przez forum pokerkings wymaga abym był zarejestrowany z bannera? Czy zdarzają się turnieje do których np jest podane hasło i nie muszę być zarejestrowany z bannera?
Pomógł: 12 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Lip 2010 Posty: 300 Skąd: Las Vegas, Nevada
Wysłany: Sro Lut 23, 2011 21:14
nosek3 napisał/a:
Nistety potwierdziłeś moje obawy;( dzięki za odpowiedź:) mam jednak jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy każdy turniej organizowany przez forum pokerkings wymaga abym był zarejestrowany z bannera? Czy zdarzają się turnieje do których np jest podane hasło i nie muszę być zarejestrowany z bannera?
Na forum mamy 3 rodzaje turniejów:
- dla graczy zapisanych z bannera
- na hasło do którego dostęp mają Elitarni+
- dla każdego użytkownika forum, są to jednak turnieje cykliczne czyt. sporadyczne
_________________ [Dzisiaj 20:00] knoperss: poker verry funy Ale Edek zmotywował mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum