Wysłany: Wto Gru 27, 2011 16:31 Gracie w turki na bwin ?
Witam
Gra ktoś może w turnieje z wpisowym 22 USD ?
Gram tylko SH i szczerze mówiąc poziom z pulą nagród 2-3 k jest słaby.
Paru graczy zawsze poziom mocny trzyma ale z 100-250 ogólnie grających to 3/4 odpada w oka mgnieniu.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 01:43
Najlepszym turniejem na Bwin jest niedzielny Championchip 190+10. Jest do niego masa satelit o zalosnie niskim poziomie, wiec wywalczenie wejsciowki nakledem kilkudziesieciu $ jest czyms normalnym.
Sam poziom turnieju bardzo slaby, 3/4 graczy to nieregularsi. Kasa zaczyna sie od 220 miejsca (gra ok 1400 osob) wiec grajac spokojnie dosc latwo jest go cashowac.
Z turniejow za 22$ to ja najbardziej lubilem o 00:00 midnight oil. Poziom fatalnie slaby, tylko troche malo zetonow na start i krotkie blindy - przez co w pierwszej godzinie jest dosc loteryjny.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
No właśnie zdobyłem wejściówkę na Championchip'a i zobaczymy jak tam pójdzie.
Pula nagród fajna mam nadzieję iż coś tam się ugrać uda
No właśnie ten midnight oil troszkę za późno jest jak dla mnie , na 6 na siłownię codziennie latam więc maks 1-2 kładę się spać. Może raz spróbuję zagrać zobaczymy jak pójdzie.
Ech z nudów na bwinie turka NL SH 1+0,20 USD zagrałem i 180 USD wpadło z 1 miejsca
bardzo rzadko , zraziłem się jak za 3 razem wbijam all in z AA w ręku i ktoś z para typu 55 , 77 mnie rozwala dostając do trójki kartę ... na cashowych stolikach ofc , pod innym nickiem tam grywałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum