Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 19:46
bardzo ciekawa systuacja mnie dzisiaj spotkala, a miasnowicie postanowilem rano ze w drodze na uczelnie zatrzymam sie przy dworcu i kupie CP.jak pomyslalem tak zrobilem podjechalem na dworzec a ze nie bylo miejsc nigdzie to stanalem przy chodniku wl awaryjne wyskoczylem z auta biegiem do kiosku kupuje obracam sie(minelo jakies 15sek.)a za samochodem radiowoz:/100zl i 1p. Ech to poswiecenie dla pokera;))
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 696 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Czw Lis 27, 2008 19:36
dzis rozmawialem z babka w punkcie z gazetami tuz przy przystanku 5 , moze mi sciagnac numer CPP przynajmniej w tym miesiacu ( w sobote bede wiedziec) , a moze jeszcze ktos z bialego lub okolic by sie na to pisal to dajcie znać.
_________________ Gdzie fishów sześć tam będzie co jeść.
No i udało się zamówić? Bo ja jeszcze nigdzie w Białymstoku nie widziałem CPP
A przy okazji, jeśli ktoś miejscowy jest zainteresowany to mogę odstąpić 2 ostatnie numery (nowe, nie czytane)
Zamiast tracic 4 godziny polecam zakup CP na Poczcie Polskiej. Wystarczy wypelnic druk przelewu i zamowic prenumerate (oczywiscie jesli ktos ma mbank itp, to jeszcze wiecej czasu mozna zaoszczedzic)
_________________ Call, and it will be all over ...
to kup prenumerate na ich stronie - cenowo to wychodzi tak samo jakbys w sklepie kupowal a tak masz swiezy egzemplarz w skrzynce pocztowej co 2 miesiace
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 13:28 Card Player w salonach EMPIK
Spieszymy donieść, że Card Player Polska można obecnie nabyć w salonach EMPIK na terenie całego kraju. Mamy nadzieję, że dzięki temu każdy zainteresowany czytelnik bez problemu zakupi czasopismo w swojej okolicy.
Wysłany: Sro Wrz 16, 2009 17:13 Re: Card Player w salonach EMPIK
Card Player napisał/a:
Spieszymy donieść, że Card Player Polska można obecnie nabyć w salonach EMPIK na terenie całego kraju. Mamy nadzieję, że dzięki temu każdy zainteresowany czytelnik bez problemu zakupi czasopismo w swojej okolicy.
I to jest kolejna super wiadomość. Jak skończy mi się sprezentowana przez forum prenumerata to bez problemów będę mogła kupować CP bez chodzenia co chwila do skrzynki na listy z nadzieją, że już jest
Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 17 razy Wiek: 30 Dołączył: 23 Mar 2009 Posty: 1467
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 07:25
Cytat:
O ile obsługa Empiku nie będzie tego ukrywać na stoiskach z magazynami szachowymi czy inna prasa niszową .
Niestety / stety, gazety pokerowe są w kąciku z prasą sportową. Obok siebie "nasza legia", "mój rower", "mój pogo-stick" no i teraz card player.
W sumie nie wiem, czy można to uznać za ukrywanie. Czy gracz pokerowy będzie tego szukał wśród prasy sportowej? Chyba tak, w końcu podejście do tego jak do dyscypliny sportowej jest zgodne z linią programową naszej pokerowej partii...
Ja tam bym ustawił między Playboyem a CKM*.
* czy to w ogóle jeszcze wychodzi...?
_________________ Posty wyrażają poglądy. Proszę o weryfikację faktów przed wcielaniem w życie.
No i bardzo dobrze, ale... moze jescze nie od tego miesiaca?Bynajmniej u mnie:/ Bylem u siebie w Empiku, poszukalem - spytalem sprzedawczyni i powiedziala, ze nie ma. [jak powiedzialem Card Player Polska -to ona mnie spytala czy to cos o grach komputerowych -.-]
Wheeny - to chyba dobrze, ze jest w dziale sportowym ;p
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
No i bardzo dobrze, ale... moze jescze nie od tego miesiaca?Bynajmniej u mnie:/ Bylem u siebie w Empiku, poszukalem - spytalem sprzedawczyni i powiedziala, ze nie ma. [jak powiedzialem Card Player Polska -to ona mnie spytala czy to cos o grach komputerowych -.-]
Wheeny - to chyba dobrze, ze jest w dziale sportowym ;p
ja poszedłem sobie dzisiaj do empika i poszedłem się spytać czy jest card player a tam jak by on był od zawsze pan wpisał w komputerze sprawdził i powiedział że zostało jeszcze kilka egzemplaży:)
No to niestety ja mieszkam w zbytnim zadupiu;p Empik niedawno powstal, wiec moze nie sa na czasie. Bylem drugi raz spytac o CPP[bo mi zalezy, z racji tego ze wyjezdzam do Hiszpani autokarem xD], gosc wpisal w komputerze i powiedzial mi "no jest takie pismo, ale nie mamy " - zrozumialem przez to, ze jeszcze do nich nie doszlo. ;p
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Wrz 21, 2009 14:47
moze po prostu juz nie bylo? ja jak sie dowiedzialem ze jest w empiku to polecialem w piatek i kupilem ostatni numer, uff facet ktorego spytalem gdzie moge go szukac pokazal mi co i jak i byl uprzejmy takze problemu nie bylo no i rzeczywiscie gazetka lezy w prasie sportowej, chociaz ja zaczalem szukac w dziale hobby
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum