Arnoldao:
Sam nie szukaj Zapytaj pani/pana za ladą Ja jak jeszcze szukałem CPP i zpaytałem sprzedwczynię to szukała po wszytkich półkach z 5 minut ale niestety nie znalazła
Ale przynajmniej ja nie musiałem się grzebać w gazetach
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1172 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 16, 2008 21:04
Maverick napisał/a:
Ale przynajmniej ja nie musiałem się grzebać w gazetach
A ja lubię być samodzielny i sam się pomęczyć w poszukiwaniu gazetki .Na szczęście mateczkę wysłałem na pocztę i wpłaciła pieniążki za pakiet 2007 CP .
Jest w salonach Relay na dworach ale najwazniejsze info jest takie, pismo wychodzi w POLOWIE MIESIACA! Naprawde najlepsza jest prenumerata, ja dzis zrobilem polroczka a numer majowy jakims cudem dostalem wlasnie na dworcu we Wrocku, salon Relay, na razie smialo mozna dopisac do listy.
Byłem w piatek na dworcu w relayu. Na stronie CPP jest napisane, że w moim mieście w relayu kupie. Poszedłem, zapytałem ale facet zrobił tylko wielkie oczy, powtórzyłem 3 razy nazwe i niestety nie kupiłem bo podobno nigdy takiego czegoś koleś nie miał...
Byłem w piatek na dworcu w relayu. Na stronie CPP jest napisane, że w moim mieście w relayu kupie. Poszedłem, zapytałem ale facet zrobił tylko wielkie oczy, powtórzyłem 3 razy nazwe i niestety nie kupiłem bo podobno nigdy takiego czegoś koleś nie miał...
Dlatego właśnie powstał ten temat. Widać ktoś w dziale dystrybucji CPP pobiera pensję za fuszerkę, bo sami nie wiedzą gdzie wysyłają własne czasopismo.
Cały Toruń poszedł won(Skrzychuz WIELKIE DZIĘKI za sprawdzenie kolejnego punktu) - tak samo jak Stary Browar w Poznaniu. Jeśli ktoś coś gdzieś "usłyszy" czy "wyczyta", to niech najpierw sam sprawdzi, zanim poda. Po co marnować czas użytkowników, którzy idą do wskazanego punktu i odchodzą zeń z niczym?
Ja już od kilku miesięcy kupuję CPP w Złotych Tarasach w InMedio oraz w Arkadii u tego samego dostawcy prasy. Zaznaczam jednak, iż ukazuje się czasem na początku miesiąca, czasem w środku, a zdarza się i pod koniec...
W Katowicach na PKP jest salon Relay (dokładnie są dwa, na górze i i mniejszy na dole - w tym byłem) gdzie mają Card Playera, pani twierdzi, że jest co miesiąc.
W Katowicach na PKP jest salon Relay (dokładnie są dwa, na górze i i mniejszy na dole - w tym byłem) gdzie mają Card Playera, pani twierdzi, że jest co miesiąc.
Cytat:
2. Dworze Główny PKP - podziemia, pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejściu po schodach od strony kas głównych
ponawiam pytanie poprzednika czy wie ktos gdzie mozna kupic to pismo w bialymstoku?? Dzisiaj bylem w galerii bialej w salonie inmedio no i nie maja babka nie wiedziala co to jest:(
Cytat:
2. Dworze Główny PKP - podziemia, pierwsze stoisko z lewej (sklep z czasopismami) po zejściu po schodach od strony kas głównych
Czy jest to ten sam punkt sprzedaży?
Pozdrawiam
Chyba chodzi o to samo, w każdym razie zowie się Relay i jest to salon z praktycznie sama prasą.
Mam przyjemność poinformować, że od października br. prenumerata Card Player Polska jest równiez dostępna w marketach funkcjonujących w serwisach internetowych banków:
a ja nie mam tego problemu gdzie kupic ta gazetke bo wygralem prenumeratke przez pokerkings:) dzisiaj mi przyszedl pierwszy numer i musze powiedziec ze mi sie bardzo podoba ta gazetka...ciekawe i wszechstronne artykuly, bedzie co czytac:) ogolnie to osoby ktore maja jakies problemy z kupnem itd. polecam zamowic roczna prenumerate bo wychodzi taniej i wygodniej bo pismo jest dostarczane bezposrednio do odbiorcy.
_________________ Jeśli po upływie 30 minut gry na jednym stoliku nie widzisz frajera to znaczy ze ty jesteś frajerem.
CPP chyba najłatwiej można dostać w Empiku. Sieć sklepów jest w większości duzych miast w Polsce, także nie powinno być wielkiego problemu z nabyciem aktualnego numeru.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 15:32
ru bym polemizowal bo np w poznaniu nie ma w empiku .ja znalazlem tylko w salonach relay i inmedio..
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
w sieci sklepow z prasa Realey takze nie ma CardPlayer - tutaj tez pani sprzedawczyni mnie uswiadomila :/
To zależy od pani sprzedawczyni W Warszawie na w tym samym punkcie Relay mój kolega kupił CP, a ja dwa dni później już go tam nie mogłem dostać (pytali się 3 razy o tytuł czasopisma). Jeden sprzedawca wie co to za pismo a drugi robi wielkie oczy.
Po prostu trzeba co jakiś czas zaglądać.
Polecam jednak prenumeratę półroczną albo całoroczną. Cena przystępna i nie trzeba biegać po sklepach w poszukiwaniach nowego numeru, bo listonosz przyniesie
Wybór należy do was...
_________________ Call, and it will be all over ...
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 16:49
dokladnie w poznaniu tak samo,takze nie zrazajcie si etym ze ktos nie wie o co chodzi bo raz mialem taka sytuacje w inmedio ze pytam sie czy maja laska mowi ze nie po czym szukalem jeszcze innej gazety i natknalem sie na CP:|
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum