Nie wiem może przełożyli do działu sportowego, bo jak kupowałem to był w dziale hobby przez co nie mogłem go znaleźć (zresztą Pani z obsługi zapytana o CPP, także zaczęła szukać w dziale sportowym, czyli pewnie docelowo tam właśnie będzie się uśmiechał). Empik na Placu Wolności w P-Ń.
Super! Wreszcie dzieki empikowi kupilem Card Playera. Zawsze chcialem przeczytac chociazby jeden numer ale zamowienie przez internet nie bylo dla mnie wygodne. Rzadko kiedy mam kase na koncie, a w kieszeni 10 zl prawie zawsze sie znajdzie. Udostepnienie sprzedazy w empiku to dobre posuniecie, wiecej osob dowie sie o CP. Co do rozmieszczenia, ja znalzlem go w dziale Hobby obok gazety o szachach. Takze wszystko w porzadku
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Lis 09, 2009 16:38
kupił ktos juz nowy numer CP w Poznaniu gdzies? bo bylem w empiku w browarze i tam nie maja w ogole a na 27grudnia maja ok 10 egzemplarzy...ale starych
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: Sob Lis 14, 2009 19:41
Rzeszów - Empik Galeria Graffica
w numerze listopad-grudzień na którejś tam z kolei stronie widoczny jest glory trumfujący zwycięstwo w turnieju live organizowanym przez chili graty zapomniałem jakie tam karty trzymał 76s ?
Pomógł: 1 raz Wiek: 23 Dołączył: 03 Maj 2009 Posty: 276 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon Lis 16, 2009 10:06
W Empikach Card Player zazwyczaj jest dostępny od 15. każdego miesiąca, w którym się ukazuje. Przynajmniej takiej informacji udzielono mi w EMPIK Katowice.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum