Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 19, 2010 17:57 Gala Pokerkings.pl w Maria poker - drugie starcie :)
No to spróbujemy znowu rozegrać nasz wyjątkowy turniej heads up na platformie Maria Poker
Data: 24 lutego, środa godzina 19:30
Nazwa: Gala Pokerkings.pl
Buy-in: 5 eur +0.5 eur
Stuktura: 2000 żetonow na start, blindy 8 minut.
Do puli zebranej z buy-in zostanie dodane 200 eur !
To jednak nie koniec. Za wyeliminowanie jednych z najlepszych polskich graczy HU, a prywatnie administratorów PokerKings (Glory, GrzechuTG), przewidziana jest nagroda dodatkowa - 50 eur za łeb!
Uwaga - turniej przewidziany jest TYLKO na 64 osoby. Decyduje kolejność zapisów. Proszę rejestrować się jak najszybciej, bo jest niemal pewne, że przy tak atrakcyjnej puli dodanej będzie więcej chętnych niż miejsc!
Turniej jest dostępny na hasło. Otrzymają je członkowie grupy Gracze, oraz wszystkie osoby zarejestrowane w Maria Poker z naszego linku partnerskiego.
Nasz banner rejestracja z którego pozwala brać udział we wszystkich naszych akcjach na Maria Poker
Osoby które nie widzą banera mogą użyć LINK Tekstowy
Jeśli chcesz otrzymać hasło - wyślij mi na PW swój alias pokerowy Maria celem sprawdzenia.
I to wszystko, do zobaczenia przy stole. I powodzenia! Bo ja tanio swojej skóry na pewno nie sprzedam .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Ostatnio zmieniony przez Elf Sro Mar 10, 2010 14:56, w całości zmieniany 2 razy
najbardziej trafne stwierdzenie to to ze wyjatkowy turniej HU, potwierdze ze ostatnim razem turniej byl nadto wyjatkowy, powiem wiecej, nigdy nie gralem takiego turnieju HU jak ten ostatni, byl bardzo wyjatkowy, mam nadzieje ze tym razem bedzie mniej wyjatkowy pozdrowienia dla organizatorow
_________________ All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing
Moze sie myle, ale gdy poraz pierwszy byl wystawiony ten turniej (tamten tydzien) to o ile dobrze pamietam widzialem w opisie notke w stylu 4/8/16/32... lecz pula wtedy nie byla added.
Po "zresetowaniu" turka i ponownym wstawieniu, juz nie widzialem tej informacji (4/8/16/32) i turek odbyl sie w formie normalnej.
Nie chce robic zamieszania ale jakos nie widze tego kolorowo, mam nadzieje ze sie myle.
podczas rejestracji do turnieju Gala Pokerkings.pl powinna pojawić sie informacja, ze to forma heads up i liczba miejsc 8, 16,32,..., jeśli ta informacja sie nie wyswietla bede wdzieczna za alert, niestety nie moge sama tego sprawdzic 'od strony gracza'
Ja rowniez mam ogromna nadzieje, ze tym razem rozegracie swoj wymarzony pojedynek heads up w roomie MariaPoker
podczas rejestracji do turnieju Gala Pokerkings.pl powinna pojawić sie informacja, ze to forma heads up i liczba miejsc 8, 16,32,..., jeśli ta informacja sie nie wyswietla bede wdzieczna za alert, niestety nie moge sama tego sprawdzic 'od strony gracza'
wyswietla sie, jednak dam glowe, ze ostatnio tez byla
ok dziekuje za sugestie. postaram sie sprawdzic dokladnie jutro.
ps
a z tym 'dawaniem glowy' to bylabym ostrozna, mamy juz dwa bounty w lidze
_________________ Manager MariaPoker
Poziom: 8 HP
1%
1/159
MP
100%
76/76
EXP
42%
8/19
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 14:09
zbierze sie jeszcze 8 osob? bo nie wiem czy wplacac kase
po 2 tyg w koncu sie dogadalem z ANGIELSKIM SUPPORTEM niestety polski jest za słaby
i w końcu doszli że jednak to było konto unibet
dalej nie wiadomo czy jeszcze grzechu zagra bo tez szanowny support mu zablokowal konto
To jest jakiś żart? Właśnie wszedłem (9min po rozpoczęciu) do lobby, a tu już jestem
za burtą! O co chodzi? Chyba przez 9min mnie blindy nie zjadły? Niech ten co mnie wyeliminował da znać jak to zrobił...
Mnie też tak Wahi wywalił Ale przynajmniej dzwonił do mnie, ale jako że nie byłem pod telefonem to mnie wyblindował.
Blindy chyba co 10 rozdań się zmieniają, więc cyk myk i chłopa nie ma
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum