Gala Pokerkings.pl w Maria poker - drugie starcie :)
-
szefo1
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin

pewnie jutro, swoj sroga kto wyrzucil Grzecha?
szefo1, gratulacje. Ale musze Ci powiedziec ze zagrales ten pojedynek fatalnie. Nie bardzo wiem jaki jest sens grac call z 34 na turn za pot, gdzie mozna maksymalnie trafic gutshota. Albo sprawdzic przecicie z A6 za pol swojego stacku pre flop, kolejne pol wsadzic na nietrafionym flopie i zostawic sobie 3bb.
szefo1, gratulacje. Ale musze Ci powiedziec ze zagrales ten pojedynek fatalnie. Nie bardzo wiem jaki jest sens grac call z 34 na turn za pot, gdzie mozna maksymalnie trafic gutshota. Albo sprawdzic przecicie z A6 za pol swojego stacku pre flop, kolejne pol wsadzic na nietrafionym flopie i zostawic sobie 3bb.
-
szefo1
- -#aktywny

- alekspolak1
- -#VIP

wiesz no ja przyznam szczerze ze miales mega farta no ale tak to juz jest. Bo rozumiem ze mozna grac agresywnie HU ale z glowa a nie jak maniac.
a te twoje trafione 2x karety w ciagu HU 20 minutowego, to jest poprostu kosmos. Szkoda bo mialem cie na widelcu i jestem zly bo zlapal mnie tilt po tym jak miales 4% na wygranie rozdania i ofc doszedl ci ten mini out. EH szkoda gadac.
No ale coz gratulacje
a te twoje trafione 2x karety w ciagu HU 20 minutowego, to jest poprostu kosmos. Szkoda bo mialem cie na widelcu i jestem zly bo zlapal mnie tilt po tym jak miales 4% na wygranie rozdania i ofc doszedl ci ten mini out. EH szkoda gadac.
No ale coz gratulacje
- Sebola
- -#VIP

glory glory man united pisze:Kto gra pod nickiem KieroPL ? Wraz z Sebola otrzymasz bonus fair play.
Za bonus dziękuję - nie dla kasy to robiłem - chciałem się po prostu z Tobą zmierzyć i zrewanżować za porażkę na paradise-brak-polskiej-licencji!
No ale tytułem gracza fair play miesiąca z odpowiednim avatarem - to bym nie pogardził
- Glory
- -#Site Admin

szefo1, to nie jest kwestia gry książkowej, ale po prostu poprawniej. Bo jakbyś mi w dowolnym momencie zagrał re-rise z tym A6 czy 33 to miałoby to jeszcze jakiś sens. Ale takie bierne dokladanie z niczym na zasadzie "a moze akurat mi jeden z tych 3 outow spadnie) jest slabe. Dwa razy pomalames mi z tym damy.
Podobnie z tymi 34. Na turnie lezy 6778 i dwa trefle. Ja zagrywam 3/4 pot. Co Ci daje call? Nawet jak jakims cudem trafisz te piatke to ja moge miec juz seta, fulla, albo ta piatka da mi kolor. Zagranie call z air ma tylko sens jesli na river otworzysz blefem, bo na tak niebezpiecznym boardzie ja jestem zmuszony wyrzucic wiele ukladow. Ty grasz jednak check a ja wygrywam z as high...
Ot, takie rady - nie traktuj ich jako krytyke, ale bardziej jako wskazowki co mozna grac lepiej. Szczegolnie ze masz juz odpowiednie zapedy, grajac ciagle mini rise z D i 1/2 cbet na flop.
PS. Maria mnie dalej zadziwia. Godzina po grze a ja nie moge sie dostac do historii swoich rak, bo jeszcze ich nie przemielio i pokazuje mi jako ostatni te z gry z Oskarkiem.
Podobnie z tymi 34. Na turnie lezy 6778 i dwa trefle. Ja zagrywam 3/4 pot. Co Ci daje call? Nawet jak jakims cudem trafisz te piatke to ja moge miec juz seta, fulla, albo ta piatka da mi kolor. Zagranie call z air ma tylko sens jesli na river otworzysz blefem, bo na tak niebezpiecznym boardzie ja jestem zmuszony wyrzucic wiele ukladow. Ty grasz jednak check a ja wygrywam z as high...
Ot, takie rady - nie traktuj ich jako krytyke, ale bardziej jako wskazowki co mozna grac lepiej. Szczegolnie ze masz juz odpowiednie zapedy, grajac ciagle mini rise z D i 1/2 cbet na flop.
PS. Maria mnie dalej zadziwia. Godzina po grze a ja nie moge sie dostac do historii swoich rak, bo jeszcze ich nie przemielio i pokazuje mi jako ostatni te z gry z Oskarkiem.
Ostatnio zmieniony 24 lut 2010, 23:17 przez Glory, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oskarek
ta maria jest w ogole popier..... zamkneli mi przed chwila konto bo powiedzieli ze dostali dzis wiadomosc ode mnie ze chce zamknac konto tam! LOOOOOL
2 tygodnie walki by te tłumoki zrozumieli w końcu że konto o ktore sie ze mna klocili to konto unibetu gdy dzis w koncu to do nich dotarło zrobilem depo zagralem w turnieju to zamkneli mi konto z kasą na koncie LOL
2 tygodnie walki by te tłumoki zrozumieli w końcu że konto o ktore sie ze mna klocili to konto unibetu gdy dzis w koncu to do nich dotarło zrobilem depo zagralem w turnieju to zamkneli mi konto z kasą na koncie LOL
- krzysiekmiszcz
- -#aktywny

Oskarek, tak to jest jak sie kaja angielski
Ja niestety przegrywam z Gama, musze przyznac po mojej dobrej grze
Po zbudowaniu stacka 3x wiekszego, bez wiekszych przepychanek Gama trafia strita ze swoim 89s na flopie QJT, nie mialem innego wyjscia jak pojsc na stacki ze swoim QT
Finalowe rozdanie moje KQ pomimo trafienia Q na flopie nie daje rady jej 55 lapiacym seta. Gratulacje Glory, pokazales, ze rozwalasz HU. Czekamy na druga runde 
- Glory
- -#Site Admin

-
Markus
- -#aktywny

- krzysiekmiszcz
- -#aktywny

- Fanatyk
- -#VIP

- krzysiekmiszcz
- -#aktywny

-
MariaPoker
- -#pretendent

Gratulacje dla Zwycięzców Gala Pokerkings.pl Drugie Starcie
Drodzy miłosnicy Heads up
Dziekuje Wszystkim za udział w kolejnym starciu 1vs1 na Maria Poker.
Gratulacje dla Wszystkich, ktorzy mieli odwage wziac udzial w pojedynku i zmierzyc sie z Glory i Grz3chuTG! Myslalam, ze znajdzie sie wiecej 'odwaznych', moze nestepnym razem jak zagra 64 graczy bounty za Glory podneisiemy do 100euro
Zostawiam to w Waszych rekach...
Fanfary dla szefoo1 za zajecie I miejsca i wyeliminowanie Glory i dla ShakyorLew, ktory otrzymal bounty za glowe Grz3chuTG
Dziekuje Wszytkim za gre i zapraszam na portal Maria Poker czesciej
Dziekuje Wszystkim za udział w kolejnym starciu 1vs1 na Maria Poker.
Gratulacje dla Wszystkich, ktorzy mieli odwage wziac udzial w pojedynku i zmierzyc sie z Glory i Grz3chuTG! Myslalam, ze znajdzie sie wiecej 'odwaznych', moze nestepnym razem jak zagra 64 graczy bounty za Glory podneisiemy do 100euro
Fanfary dla szefoo1 za zajecie I miejsca i wyeliminowanie Glory i dla ShakyorLew, ktory otrzymal bounty za glowe Grz3chuTG
Dziekuje Wszytkim za gre i zapraszam na portal Maria Poker czesciej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gregsan
- -#aktywny

- encepence
- -#VIP

- quest
- -#VIP

-
ChelseaPro
- -#pretendent

- Glory
- -#Site Admin