no wiesz spoznic sie pare minut to rozumiem bo kazdy ma jakies sprawy, sam czekalem z 5 minut na przeciwnika, ale glory z sebola juz 40 minut po rozpoczeciu sobie podaja blindy na sit oucie
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 21:37
Irytuje mnie ten room.
Pod firefoxem nie moglem sciagnac softu, bo mnie chcialo rejestrowac. Nie mowiac juz o grze w przeglaradce ktora nie dizala.
Wpadlem na pomysl by sprobowac spod IE - udalo sie sciagnac. Ale teraz w czasie gry mnie bez powodu rozlacza mimo ze mi normalnei stwony www dzialaja. Wrrrr....
Kto gra pod nickiem KieroPL ? Wraz z Sebola otrzymasz bonus fair play.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 22:13
pewnie jutro, swoj sroga kto wyrzucil Grzecha?
szefo1, gratulacje. Ale musze Ci powiedziec ze zagrales ten pojedynek fatalnie. Nie bardzo wiem jaki jest sens grac call z 34 na turn za pot, gdzie mozna maksymalnie trafic gutshota. Albo sprawdzic przecicie z A6 za pol swojego stacku pre flop, kolejne pol wsadzic na nietrafionym flopie i zostawic sobie 3bb.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
cóż, pewnie tak, ale gdyby wszyscy grali w/g książek i statystyki...
a statystyka jak to statystyka , to tylko średnia. Ja jestem zadowolony z efektów, i to jest dla mnie ważne.
wiesz no ja przyznam szczerze ze miales mega farta no ale tak to juz jest. Bo rozumiem ze mozna grac agresywnie HU ale z glowa a nie jak maniac.
a te twoje trafione 2x karety w ciagu HU 20 minutowego, to jest poprostu kosmos. Szkoda bo mialem cie na widelcu i jestem zly bo zlapal mnie tilt po tym jak miales 4% na wygranie rozdania i ofc doszedl ci ten mini out. EH szkoda gadac.
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 23:05
szefo1, to nie jest kwestia gry książkowej, ale po prostu poprawniej. Bo jakbyś mi w dowolnym momencie zagrał re-rise z tym A6 czy 33 to miałoby to jeszcze jakiś sens. Ale takie bierne dokladanie z niczym na zasadzie "a moze akurat mi jeden z tych 3 outow spadnie) jest slabe. Dwa razy pomalames mi z tym damy.
Podobnie z tymi 34. Na turnie lezy 6778 i dwa trefle. Ja zagrywam 3/4 pot. Co Ci daje call? Nawet jak jakims cudem trafisz te piatke to ja moge miec juz seta, fulla, albo ta piatka da mi kolor. Zagranie call z air ma tylko sens jesli na river otworzysz blefem, bo na tak niebezpiecznym boardzie ja jestem zmuszony wyrzucic wiele ukladow. Ty grasz jednak check a ja wygrywam z as high...
Ot, takie rady - nie traktuj ich jako krytyke, ale bardziej jako wskazowki co mozna grac lepiej. Szczegolnie ze masz juz odpowiednie zapedy, grajac ciagle mini rise z D i 1/2 cbet na flop.
PS. Maria mnie dalej zadziwia. Godzina po grze a ja nie moge sie dostac do historii swoich rak, bo jeszcze ich nie przemielio i pokazuje mi jako ostatni te z gry z Oskarkiem.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
35%
148/420
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 23:12
ta maria jest w ogole popier..... zamkneli mi przed chwila konto bo powiedzieli ze dostali dzis wiadomosc ode mnie ze chce zamknac konto tam! LOOOOOL
2 tygodnie walki by te tłumoki zrozumieli w końcu że konto o ktore sie ze mna klocili to konto unibetu gdy dzis w koncu to do nich dotarło zrobilem depo zagralem w turnieju to zamkneli mi konto z kasą na koncie LOL
Oskarek, tak to jest jak sie kaja angielski Ja niestety przegrywam z Gama, musze przyznac po mojej dobrej grze Po zbudowaniu stacka 3x wiekszego, bez wiekszych przepychanek Gama trafia strita ze swoim 89s na flopie QJT, nie mialem innego wyjscia jak pojsc na stacki ze swoim QT Finalowe rozdanie moje KQ pomimo trafienia Q na flopie nie daje rady jej 55 lapiacym seta. Gratulacje Glory, pokazales, ze rozwalasz HU. Czekamy na druga runde
krzysiekmiszcz, jak kaja angielski? chyba support...
a po 2 to maja polski support na maile i to oni tacy madrzy
To tylko bylo z ironia Wiem jak to jest z supportami... Sami nie wiedza co maja w ofercie itp.
Czy to byl jednorazowy turniej czy moze w najblizszym czasie bedzie powtorka?
Wysłany: Pią Lut 26, 2010 22:36 Gratulacje dla Zwycięzców Gala Pokerkings.pl Drugie Starcie
Drodzy miłosnicy Heads up
Dziekuje Wszystkim za udział w kolejnym starciu 1vs1 na Maria Poker.
Gratulacje dla Wszystkich, ktorzy mieli odwage wziac udzial w pojedynku i zmierzyc sie z Glory i Grz3chuTG! Myslalam, ze znajdzie sie wiecej 'odwaznych', moze nestepnym razem jak zagra 64 graczy bounty za Glory podneisiemy do 100euro Zostawiam to w Waszych rekach...
Fanfary dla szefoo1za zajecie I miejsca i wyeliminowanie Glory i dla ShakyorLew, ktory otrzymal bounty za glowe Grz3chuTG
Dziekuje Wszytkim za gre i zapraszam na portal Maria Poker czesciej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum