W trakcie HU z Martinim przepraszając za alliny mówiłam, że rivery mnie ostatnio zdradzają i wolę ich nie widzieć... no i masz babo placek, potwierdziło się w kluczowym rozdaniu. Wygraj chociaż ten turniej jak już mnie wywaliłeś
Konieczny dziękuję za cenną lekcję gry w HU - miał mi jej udzielić Grzechu w I rundzie, ale najważniejsze, że nauka nie uciekła . Po prostu KO - ładnie mnie zdominowałeś i sprowadziłeś do totalnej defensywy. Następnym razem spróbuję się postawić okoniem i wyprowadzać lepsze kontry .
8 miejsce, po w zasadzie wolnym losie w I rundzie i moja przygoda w dzisiejszej Gali zakończona.
A ja dodam tylko, że z Glorym dzisiaj w pierwszej rundzie wygrałam A to dla mnie jakbym całą Galę wygrała A poważnie to nieźle się przeraziłam, jednakże gra z naszym Szefem okazała się bardzo sympatyczna
gama, dzieki wielkie W ogole ja to powoli zaczne chyba olewać gale bez naszych pojedynkow Niezla frajda podczas gry, choc chyba troche denerwujemy innych graczy, czekajacych na koniec naszego pojedynku jakies 7 leveli blindow ale co tam
szkoda, ze tak pechowo sie to zakonczylo, sorry
No i co moge jeszcze powiedziec Udało mi sie wygrac i dziekuje wszystkim za gre Dzisiaj bylo naprawde cholerne ciezko - przeciwnicy stawiali porzadny opor Ostatecznie HU z Koniecznym wygrany po coolerze over pary moje AA na QQ koniecznego ;) narzekalem ostatnio na te AA w HU, a tymczasem dzisiaj daly mi wreszcie zwyciestwo.
ps. konieczny - bardzo ciekawa taktyka z tymi podbiciami pierwszy raz gralem z kims takim HU i szczerze to jest to naprawde ciekawe i warte zainteresowania Nie masz pojecia ile razy ta wysokosc podbicia typu 47, 81, 111 wyprowadzila mnie troche z rytmu
Rozdanie 39.jpg druga Gala maja
Plik ściągnięto 32 raz(y) 244,74 KB
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 774 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Pią Maj 21, 2010 18:10
rowniez dziekuje wszystkim za gre, w koncu po 3 probach udalo mi sie zarejestrowac, martini - serdeczne gratulacje, zwyciestwo jak najbardziej zasluzone
dam1anov - dzieki, gralo mi sie ciezko, ale sklamalym mowiac, ze nie mialem rak bo w pojedynku z Toba niezle mi zarlo
smieszna sytuacja miala miejsce w 3ciej rundzie, zestakowalem sie z nutflush drawem, ktory spadl na river pokonujac set waletow jenora, napisalem sry i od razu przerzucilo mnie na stol z martinim, ktory rowniez za cos przepraszal co tam dobrales?
Dzięki wszystkim za grę! Brałem udział w tym turku po raz pierwszy i w sumie chyba nie wyszło aż tak źle.
A lekcja udzielona przez Martiniego na pewno nie pójdzie na marne.
gama, dzieki wielkie W ogole ja to powoli zaczne chyba olewać gale bez naszych pojedynkow Niezla frajda podczas gry, choc chyba troche denerwujemy innych graczy, czekajacych na koniec naszego pojedynku jakies 7 leveli blindow ale co tam
szkoda, ze tak pechowo sie to zakonczylo, sorry
Rivera nie wybrałeś, więc spoko. Chociaż jak patrzyłam na te Twoje kluczowe rozdania to w sumie... może jednak river jest z Tobą A nasze pojedynki są zajefajne Gdyby nie to, że zawsze wygrywasz, to życzyłabym sobie zawsze gry z Tobą
przerzucilo mnie na stol z martinim, ktory rowniez za cos przepraszal co tam dobrales?
wlasnie powiem szczerze, ze bylem zdziwiony, ze tak szybko zakonczyl sie rowniez drugi polfinal ja z cyziem mialem rozdanie, w ktorym obydwaj slowplayowalismy po flopie - tyle, ze cyzio top pare z AK, a ja seta z 44... check-check po flopie, bet cyzia na turnie za jakies 1/2 puli, ode mnie just call, no i na riverze po ulozonym boardzie K 4 5 2 6 cyzio all inował mi sie no i z setem czworek mialem nawet problem, bo stwierdzilem ze fatalnie to rozegralem... ale ostatecznie callnalem no i to sorry bylo wlasnie za to dosyc pechowe rozdanie dla cyzia
gama, nasz nastepny HU juz cos czuje bedzie z innym rezultatem teraz ta moja agresja to wszystko przez poprzedni pojedynek z szefo - ciezko mi sie z nim grało i jak sie dosiadlem do Ciebie to nie potrafilem sie przestawic na mniej agresywna gre taka wkretke zlapalem, ze nie szlo... ogarnelas mnie dopiero chyba po tym rozdaniu ze stolem K A K gdy puscilas all ina na mojego beta i musialem grzecznie podkulic ogon a o kartach mowilas niemalze wprost - "jesli masz krola to trudno, a jak nie masz to przestaniesz blefowac " hehehe, dobra akcja
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
Ostatnio zmieniony przez martini Sob Maj 22, 2010 00:44, w całości zmieniany 1 raz
ogarnelas mnie dopiero chyba po tym rozdaniu ze stolem K A K gdy puscilas all ina na mojego beta i musialem grzecznie podkulic ogon a o kartach mowilas niemalze wprost - "jesli masz krola to trudno, a jak nie masz to przestaniesz blefowac " hehehe, dobra akcja
No tutaj już kilka rozdań wcześniej przestało mi się podobać, że niby ciągle masz super układy, których nie widziałam Ten tekst, że teraz oduczę Cię blefowania to oczywiście tak na żarty Cała ta nasza gra była jedną wielką grą ściem, co ładnie pokazały nasze nieliczne showdowny z "monsterami" jak już oboje w trakcie licytacji wymiękaliśmy
Ten tekst, że teraz oduczę Cię blefowania to oczywiście tak na żarty
wiem wiem i wlasnie rozmontowal mnie on totalnie
gama napisał/a:
Cała ta nasza gra była jedną wielką grą ściem, co ładnie pokazały nasze nieliczne showdowny z "monsterami" jak już oboje w trakcie licytacji wymiękaliśmy
hahaha a Ty wiesz, ze wlasnie chcialem o tym napisac w poprzednim wpisie juz Nie no, powaga - jesli ktos te nasze pojedynki obejrzal by cale to przeciez za glowe by sie zlapal. Nie wiem co jest grane - nasze "monstery" i ta walka, bety, raisy, reraisy, by na showdownie pokazac K high vs K high słoooodki Jezu !
Nie no, powaga - jesli ktos te nasze pojedynki obejrzal by cale to przeciez za glowe by sie zlapal. Nie wiem co jest grane - nasze "monstery" i ta walka, bety, raisy, reraisy, by na showdownie pokazac K high vs K high słoooodki Jezu !
Z drugiej jednak strony zobacz jakiej to odwagi i readów od nas wymagało To po prostu była gra na wysokim poziomie, którą nie każdy by zrozumiał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum