Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 20:38 Freeroll 1000$
W niedzielę 20/09 o godzinie 20:00 zapraszamy na nasz unikalny turniej na platformie CD Poker
Nazwa turnieju: Pokerkings.pl
Freeroll, pula 1000$ !!!
By zagrać w turnieju należy zarejestrować się w CD Poker z naszego bannera i podać kod promocji 50pkings lub 100pkings oraz ugrać 1000 CD points w dniach pomiędzy 1-31 sierpnia.
Nie ma hasła, do turnieju wpuszcza automat, sprawdzający samodzielnie poprawność rejestracji i ugrania punktów.
Banner promocyjny - rejestracja z niego w CD poker oraz wpisanie coupon code: 50pkings , (lub: 100pkings) pozwala wziąć udział w naszych wszystkich turniejach.
Szacunkowa ilość graczy w turnieju - 20.
Turnieje tego typu będą realizowane co miesiąc - zachęcamy do regularnej gry na CD Poker
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Wrz 01, 2009 22:22
Widocznie blad - turniej bedzie o 20:00 - juz aktualizuje
Rejestracja ruszy od niedzieli ok 12:00. Jak ktos nie bedzie mogl sie zapisac - prosze mi to szybko zglaszac, do 18:00 bede pewnie mogl cos z tym zrobic.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zawsze gralem w tym turku i nawet bywalem pierwszy ale ... w czasie wakacji nie gralem i nie mam 1000cdpoints z sierpnia. Beznadziejny warunek do spelnienia zaraz po wakacjach. Oczywiscie nie moge sie zalogowac do turka !!!!!!!!!!!!
Wysłany: Nie Wrz 13, 2009 21:58
Jerzyczek06 przejzalem Twoje posty i mam seredcznie dosc Twojego chamstwa i ironni. Nie zamierzam bezczelnosci tolerowac - nie podobaja Ci sie zasady, to zapomnij o tym ze to forum istnieje.
I graj sobie korzystajac ze standardowych promocjach a nie wysmiewaj czyichs staran i ciezkiej pracy.
Skoro turniej sie nie odbyl bo bylo za malo graczy - sprobujemy znowu za tydzien.
Czy nie możnaby obniżyć minimum wymaganych graczy? Tydzień temu było 14 graczy na minimum 15 wymaganych i wczoraj również 14. Skoro warunkiem udziału są punkty ugrane w sierpniu to ciężko przypuszczać, że za tydzień frekwencja się zwiększy...
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 01:06
dynios11, problem w tym ze z tego co oni mowia to 23 graczy jest dopuszczonych do gry w turnieju. Bo licza sie tez Ci ktorzy zrobili pierwszy depozyt na WH we wrzesniu.
Gdyby nie walnieta godzina (planowo mial byc o 19:00) to by sie turniej odbyl.
W związku z tym, że postanowiłem sobie dziś, że postaram się być aktywny - piszę, a precyzując - pytam. Czy turniej jest nadal aktualny? Wyrażam szczerą nadzieję, że tak - bo ja w październiku chyba te 1000 punkcików ukulam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum