Rozdanie miało miejsce w kasynie hotelu Hyatt, turniej z wpisowym 110zł.
Blindy 100 /200, ja na pozycji dilera bądź CO. Do mnie wszyscy fold, patrze w karty a tam JJ. W rozdaniu chciałem zostać co najwyżej z jedną osobą więc bet 800. BB chwilę się zastanowił i call. Flop QT5(rainbow) BB check ja bet za 800, chwila zawachania i call. Turn 6 on check ja bet 1300, on raise do 2500, w tym momncie miałem ochote walnąć all in ale bałem się trochę damy. więc tylko call. Na river spada A check check i rozdanie przegrywam. Jak Wy byście to zagrali. I jak myślicie co mógl mieć, na co byście go obstawiali po takiej grze. Dodam, że byl dośc loose.
Ostatnio zmieniony przez Berba Sro Paź 07, 2009 02:01, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 4 razy Wiek: 28 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 774 Skąd: wioska za Bydgoszczą
Wysłany: Pią Lip 03, 2009 08:05
zagralbym check na turnie i call na river, przeciwnik callujac Twoj bet na flopie przy tak suchawym stole raczej cos tam trafil, straight draw w postaci KJ czy J9 raczej malo prawdopodobny zwazywszy, ze miales 2 bobki
moj strzal to T5s
Ostatnio zmieniony przez konieczny Pią Lip 03, 2009 08:07, w całości zmieniany 1 raz
jezeli dajesz bet 800 i on robi call to w puli jest 1700 przy takim flopie radzilbym mocniej zabetowac tak z 1200 z dama, nic nie mowisz o stackach ani o kolesiu czy lubil callowac z 2 para czy lubil dobierac do drawow no ciezko tak cos wiecej powiedziec
Nie piszesz jakie masz stacki, a to wazne do analizowania betu na turnie. Ja bym sie mysle z nim wstrzymal albo pojechal allin - ale to zalezy od stackow.
Oskarek był najbliżej, miał A4, czyli As siedł mu na river, teraz żałuje ze na turnie nie zaggrałem allin bo by zrzucił. ja na początku rozdania miałem ok 6000 - 7000 on troche więcej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum