Zawsze staramy się doceniać osoby które grają regularnie dlatego też wszyscy macie szansę zdobyć dodatkowe punkty wszyscy którzy do 01/07 ugrają:
10-50 eur rake - 20 punktów
50-100 eur rake - 40 punktów
100 eur rake+ - 60 punktów
Finał: 06/07/2010 godzina 21:00
Blinds 15 minut, Stack 3000. 8 graczy
8 graczy z klasyfikacji generalnej
Nagrody w finale:
Zwycięzca otrzyma:
Laptopa Sony Vaio EB1
Osoby zapisane w Landbrokes z naszego bannera, lub mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej. Osoby z bannera mogą brać również udział w wyścigu w którym w maju zostanie rozdane 400 eur! http://www.pokerkings.pl/-vt16085.htm#222839
Członkowie grupy Gracze, należący do grupy Landbrokes
- otrzymują potrójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej. Więcej o grupie gracze i o tym jak się do niej zgłosić przeczytasz tutaj: http://www.pokerkings.pl/gracze-vt11512.htm
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i pozwala otrzymać podwójną liczbę punktów do klasyfikacji generalnej:
Dlaczego nie ma nagrody za zwycięstwo w klasyfikacji generalnej tak jak na HeyPoker..?
Tylko turek dla 8 osób...
Za rakerace też nie ciekawie rozłożone te nagrody...
GrzesVP, Ty to byś tylko narzekał...
Ciekawa liga (godzina bardzo dobra - gratuluje za ustalenie 21)...
Płacą za rake race, więc nie ma co narzekać... trzeba grać
Brawo brawo. Ja zaczalem dzieki forum zdobywac tu (ladbrokes) pierwsze szlify w mojej pokerowej 'karierze' i chwala wam za to Mnie jako poczatkujacemu podoba sie i rake race i liga. Bo z niczego mozna ugrac sobie "cos". Co mnie sie udalo akurat. Kilka euro wygrane w pierwszym freerollu pomnozylem ok x 13 do dzisiaj.
Zaznaczam, ze jestem totalnie poczatkujacy, wiec jako zacheta dla nowych graczy i czlonkow forum liga ta wg mnie sprawdza sie swietnie i wyglada zachecajaco
Brawo brawo. Ja zaczalem dzieki forum zdobywac tu (ladbrokes) pierwsze szlify w mojej pokerowej 'karierze' i chwala wam za to Mnie jako poczatkujacemu podoba sie i rake race i liga. Bo z niczego mozna ugrac sobie "cos". Co mnie sie udalo akurat. Kilka euro wygrane w pierwszym freerollu pomnozylem ok x 13 do dzisiaj.
Zaznaczam, ze jestem totalnie poczatkujacy, wiec jako zacheta dla nowych graczy i czlonkow forum liga ta wg mnie sprawdza sie swietnie i wyglada zachecajaco
Ja również jestem bardzo zadowolony z ligi i softu... dużo zarobione, więc nie mogę narzekać
Szymek ale co ty mieszasz w ogóle? jakie 1000 punktów. Jeśli piszesz o grze w Ladbrokes to wiem że to nic, bo mam zamiar ugrać 35000 punktów..., a i tak dostanę tylko 60pkt dodatkowo które mi i tak nie da miejsca w finale bo we wtorki mam ligę live i w turkach nie pogram.
Wow laptop naprawdę mega jest a wiem o czym mówię bo trochę w tym siedzę więc osoba która go wygra napewno będzie bardzo zadowolona Multitabling będzie śmigał na nim jak ta lala
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Sob Maj 08, 2010 17:51
Jeszcze chyba nie ma - pewnie będzie wystawiony w poniedziałek albo we wtorek - a hasła do naszych turniejów są dostępne niekiedy dopiero godzinę albo pół przed rozpoczęciem - ale na Ladbrokes zazwyczaj o wiele wcześniej..
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 16:23
Doszła do mnie bluza - nagroda za kwietniową edycję - bardzo solidnie zrobiona i ładna także Ladbrokes jak zawsze staje na wysokości zadania! Mam nadzieję że laptop będzie równie solidny (pierwsze punkty turniejowe zdobyte - chyba z cztery.. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum