Mam problem.Zarejestrowałem się na Ladbrokes i tu bez problemu ale gdy chciałem ściągnąć oprogramowanie do pokera to w trakcie ściągania wyskakują mi wirusy TROJANY które oczywiście usuwam ale chyba wtedy nie ściąga mi się do końca instalka.Gdy wirusy dałem do kwarantanny to sytuacja była taka sama.
Czy ktoś miał taki problemy????
gregsan, takie same problemy miałem z softem everest poker . Proponuję, spróbować z innej przeglądarki, bo widzę, że korzystasz z Mozilli lub co chyba prostsze wyłączyć anty wirusa. Ewentualnie ktoś Ci może spróbować przesłać, albo ściągnąć na inny komputer o ile masz dostęp i przenieść na pen drivie czy coś.
Wydaje mi się iż jest to spowodowane tymi nazwijmy to "wtyczkami" w softach które uniemożliwiają odpalenie 2 takich samych.
_________________ Gramy o wysokie pule. na małe stawki. i dla szansy, by powiedzieć "mam lepsze karty"...
Dziś próbowałem z innej przeglądarki(opera) i to samo wskakują mi jakieś wirusy podczas ściągania oprogramowania i dupa.Chyba sobie nie pogram z wami co zresztą powinno was cieszyć.
W ostateczności mógłby Ci ktoś przesłać mailem instalke, no ale bez problemu po wyłączeniu antywira ściągniesz i zainstalujesz. Po czym włącz i dodaj jak masz z firewallem do zaufanych aplikacji, a jakby po włączeniu antywir się pluł o coś to dodaj 'execa do wykluczeń i już.
Mam pytanie co do tego ugranego rake'u tzn. czy brane sa pod uwage tylko raked hands (bodajze od 0.25 prowizji z puli) czy tez sumuje sie mniejsze prowizje z puli, i na koniec podlicza? I wtedy patrzymy na przedzialy czy przekroczylismy dane progi. pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum