Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Lut 22, 2010 19:56 Forumowa liga Ladbrokes
Startujemy oficjalnie z nowym cyklem turniejowym na platformie Ladbrokes.
Zagramy łącznie 8 turniejów plus finał, a dodane nagrody wyniosą ponad 8000 pln !
Gramy zawsze we wtorki NL Holdem freezout, o godzinie 19:30 czasu polskiego
Grafik turniejowy wygląda następująco:
02/03 Freeroll, pula 100Euro
09/03 Freeroll, pula 100Euro
16/03 Buy-in 2.2 euro 100 eur dodane
23/03 Buy-in 2.2 euro 100 eur dodane
30/03 Buy-in 3.3 euro 125 eur dodane
06/04 Buy-in 2.2 euro 100 eur dodane
13/04 Buy-in 3.3 euro 100 eur dodane
20/04 Freeroll 100 Euro dodane
Z każdego turnieju będą zliczane punkty, a 4 najlepszych z klasyfikacji generalnej zagra w ośmioosobowym finale.
Sposób zliczania punktów:
Ostatnie miejsce - 10 punktów
Każde miejsce wyżej - punkt więcej (aż do 10).
Miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt więcej niż miejsca poprzednie.
Finał: 27/04/2010 godzina 19:30
Blinds 15 minut, Stack 3000. 8 graczy
4 graczy z klasyfikacji generalnej + 4 graczy z rakerace (o którym więcej tutaj - )
Nagrody w finale:
400 euro dodane, oraz nagrody rzeczowe:
1 miejsce Bluza meska + plecak + talia kart
2 miejsce Bluza meska + damska
3 miejsce Bluza meska
4 miejsce Bluza damska + talia kart
5 miejsce koszula meska
6 miejsce koszula meska
7 miejsce czapeczka + zestaw kart
8 miejsce czapeczka + zestaw kart
W turniejach mogą brać udział tylko osoby zapisane do Ladbrokes z naszego bannera. Jeśli nie masz jeszcze konta w Ladbrokes - zarejestruj się z poniższego bannera:
Banner promocyjny - rejestracja z niego w Ladbrokes pozwala wziąć udział w wyścigu i turniejach:
Ostatnie miejsce - 10 punktów
Każde miejsce wyżej - punkt więcej
Dodatkowo miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt więcej niż miejsca poprzednie.
glory glory man united, sprecyzuj to dokladniej jak mozesz, aby nie bylo zamieszania tak jak jest obecnie na Chili z tymi punktami.
Czy miejsca od 9 do 1szego maja otrzymywac takze ten jeden punkt, czy nie.
Jak widzisz jest zaznaczone ze Dodatkowo miejsca od 9 do 1 otrzymują odpowiednio o 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20 i 30 pkt, oraz ze Każde miejsce wyżej - punkt więcej
wiec za miejsce przykladowo 9te dodajemy:
a) 6 punktow? (5 wiecej niz miejsce nr 10 + 1 punkt "Każde miejsce wyżej - punkt więcej"
b) 5 punktow? (5 wiecej niz miejsce nr 10, tylko)
Ja się właśnie zarejestrowałem Liga ciekawa, fajne pule. Do zobaczenia wieczorem.
To liga startuje już dzisiaj ?
Jest napisane, że od drugiego marca
?? Faktycznie. Nie wiem dlaczego jak pierwszy raz włączyłem soft to pokazywało mi że turniej startuje za 9H, a rejestracja za 6H. Teraz patrzę i już pisze że za tydzień. Albo mi się mieniło w oczach albo był jakiś błąd. Ehh szkoda myślałem że dzisiaj zagram już
Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 816 Skąd: Tokio (Japonia)
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 21:16
No to się zarejestrowałem. Chyba fajna liga z tego wyjdzie.. Ciekawe czy też takie specyficzne flopy będą jak w Unibecie (oczywiście daleki jestem od spiskowych teorii dziejów - takie oprogramowanie po prostu... :)Do zobaczenia przy stolikach..
Mam pytanie może i banalne, ale wole się upewnić teraz. Czy podczas zakładania konta wpisuje się coś w rubryce " Promotion Code/RAF ID " aby było wiadomo że rejestruje się akurat z Pokerkings, czy jest to jakoś zakodowane już w samym banerze ?
Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Sie 2008 Posty: 765 Skąd: Poznań
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 12:34
Gdzie mogę znaleźć ten turniej w lobby, bo nic nie widzę..
_________________ Wyniki Pokerkingsów - Graj i wygrywaj, wyniki wrzucaj w odpowiedni dział, a może to Ty zostaniesz najlepszym graczem miesiąca !!! Poker and BASKETball - zapraszam na swój blog
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum