Koszula męska do mnie właśnie dotarła i powiem że jestem z niej zaje@@@cie zadowolony. Naprawdę podoba mi się koszulki expekta,bwina czy Unibetu się chowają.
No to extra - jest nadzieja że bluzy będą równie fajne /coby się gdzieś w niej pokazać.. /
Też już otrzymałem przesyłkę. Ladbrokes dziękuje bardzo za szybką organizację jak również przesyłkę no i oczywiście moim zdaniem wręcz idealne podejście do klienta! Co do bluzy to niestety lub i stety mnie przypadła akurat bluza damska. Na szczęście nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i moja żona już w niej biega;) Moim skromnym zdaniem bluza jest bardzo fajna i powiem szczerze, że przyjąłbym taką męską, dlatego zwracam się z uprzejmym pytaniem jakie są inne sposoby na zdobycie bluzy?
Ladbrokes otworzył niedawno sklep lojalnościowy. Każdy chętny może zakupić bluzę czy inne gadżety pokerowe z wysyłką do domu. Koszt bluzy to w zależności od rodzaju około 500$ rake (5000 punktów pokerowych).
A ja nadal sobie czekam na nagrode za rake race.... Panie Michale pisał Pan maila, że powalczy i we wtorek będzie ok. Tymczasem nie dostałem żadnej odpowiedzi.
alias: tuandor
EDIT. Hiro, z tym, ze ja nadal czekam na nagrode pieniezna...
Ostatnio zmieniony przez cerdo Sro Maj 05, 2010 22:24, w całości zmieniany 1 raz
A ja nadal sobie czekam na nagrode za rake race.... Panie Michale pisał Pan maila, że powalczy i we wtorek będzie ok. Tymczasem nie dostałem żadnej odpowiedzi.
alias: tuandor
EDIT. Hiro, z tym, ze ja nadal czekam na nagrode pieniezna...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum