Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 22:51 Finał Mistrzostw - kwiecien/czerwiec
We wtorek o godzinie 20:00 zapraszam na finałowy turniej na platformie ChiliPoker.
Nazwa turnieju "Mistrzostwa Chilipoker", na dniach turniej będzie dostępny w lobby.
Rejestracja zacznie się na 8h przed rozpoczęciem.
W turnieju zagra 9 najlepszych graczy cyklu:.
4 z turniejow:
bazzzeee
SzulcPeter
DwaKrule
Michalj12
5 z rake:
GrzesVP
NoRiskNooFun
Taioken
mazakPK
Yamahita*
Stan na 06/09. Przez 24h moze co sie jeszcze zmienic - Pitr3kkkkk i szefo11111 traca bardzo malo.
Wpisowe do turnieju to 0$
Dodana Pula - 500$, 3 miejsca płatne
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Życzymy powodzenia i do zobaczenia przy stole!
Banner promocyjny - rejestracja z niego w ChiliPoker pozwala wziąć udział w wyścigu i turniejach:
UWAGA - do turnieju trzeba się samodzielnie zarejestrować - wpuści was automat. Jeśli ktoś będzie miał problemy - proszę zgłaszać to minimum 6h przed turniejem!
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Czy te punkty, ktore nabijemy po polnocy na pewno beda sie liczyly ? Z tego co wiem statystki są akutalizowane dopiero o polnocy. ( Chcę sie tylko upewnic )
Moge sie dowiedziec tylko ile zabraklo mi do Yamahity?:) Jeszcze wczoraj ugralem 1k FPP, ale chyba nie bylo to wystarczajaco, zeby sie dostac bo nie moge sie zarejestrowac
Tak obroniłem, gdyz jestem juz zarejestrowany. W sumie nic juz nie gralem od dlugiego czasu, jedynie MTT i kilka sitów, więc musiałem miec jakąs tam przewage.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum