No i nie odstanę nintendo lite!! Koleś mi napisał, że nie mają na składzie i się pyta, czy nie chce lepszego iPoda. Mówię, że nie, to mówi, że w takim razie musi mi dać nintendo wii... ;D Nie będę już taki wybredny Ale może wynegocjuje jeszcze playa3
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
A ja tam bym wolal Wii niz lite No ale profesjonalizmu brak i poraz kolejny - dla tego roomu:/
Jeszcze co do wad Paradise, mam tam zablokowany chat - ban na chat,a nie zostalem o nim poinformowany, teraz jak drugi raz spytalem czemu i kiedy zostane odblokowany to mi odpisali cos tkaiego:
Cytat:
Szanowny Kliencie,
Uprzejmie informujemy, że czat na koncie zostal zablokowany dozywotnio decyzja dzialu pokera za uzywanie wulgarnego jezyka.
Dla jasnosci nie uzywalem wulgarnego jezyka, tylko jakies polskie slowa na naszych turniejach - byc moze w innym jezyku wulgarne (?)
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
Poziom: 27 HP
5%
89/1795
MP
100%
857/857
EXP
46%
39/83
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 07, 2008 16:14
kubusdagus napisał/a:
No i nie odstanę nintendo lite!! Koleś mi napisał, że nie mają na składzie i się pyta, czy nie chce lepszego iPoda. Mówię, że nie, to mówi, że w takim razie musi mi dać nintendo wii... ;D Nie będę już taki wybredny Ale może wynegocjuje jeszcze playa3
czlowieku bierz nintendo wii Jest duzo lepsze i drozsze z reszta od lite i ja bym bral wii od razu wiesz jaka zabawa
Mialem okazje grac w Wii bedac w Niemczech Kubus musze Ci powiedziec, ze po meczu tenisa z komputerem bylem caly mokry, a nastepnego dnia mialem zakwasy na rekach Super zabawa jest i ta zamiana wyszla Ci na pewno na lepsze
Pomógł: 1 raz Dołączył: 15 Sie 2008 Posty: 128 Skąd: Pyrlandia
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 21:47
cos mowiles o kupnie koszulki to moze taka:
http://www.zazzle.com/o0o...534246739591897
niestety bez rysunku rybki ale napis jest :] z rysunkiem i napisem cos nie znalazlem.
swoje wrazenia z turnieju opisze jutro na zajeciach informatycznych na uczelni bo sie wtedy bede nudzil :p
No jak to bez rysunku przecież jest tam rysunek rybki:P Mi to w tym turku najbardziej żal jest pugalosa a dlaczego pewnie on sam już napisze...
Gram turek na Evereście na którym mi dobrze idzie,jakoś łagodzi mój żal.
Dwa rozdania i zamiast wygrać to drugi i to dwa straszne bad beatsy.
Szkoda Kubuś że tak na Unibecie Ci nie szło
Szybko napiszę miałem ok.8k czipsow a Kubus 6k i we dwóch zostaliśmy.
Flop na stole 8 J 6 chyba ja na ręce J Q Kubuś 6 4 i turn jakaś T chyba i river 4 i zamiast wygrać to Kubuś 13k czipsow a ja troszk ponad 1k.
I ostatnie rozdanie ja 99 flop 9QQ a Kubuś Q6 i na turnie dochodzi 6 i coś jeszcze i Kubuś fulem Qna6 wygrywa turniej.
Być może coś zamieszałem ,ale taka sytuacja od zwycięstwa do drugiego miejsca.
Ja miałem jeden moment w turnieju którym zdobyłem sporo czipsów z Ozirisem moje 88 na Ozirisa AJ na flopie 2 blotki i A dwie z kart w treflu u mnie 8trefl i jeszcze dwa trefle doszły i kolorem wygrałem rozdanie.
Co do dwóch ostatnich rozdań, ja miałem 64, Pugalos J9 i 4 mnie uratowała. Sądziłem, że para na flopie wystarczy. Druga sytuacja miałem 66(Ty Pugalos miałeś Q10, dość ciężko z Twoją pamięcią ) i 6 na turn dała mi fula. Wcześniej tylko raz miałem sytuację all-in, moje 1010 na AK Ozirisa, utrzymałem się i potem rozważna gra do prawie końca W hu sporo szczęścia i się udało niektórzy mnie już o kontakty z Paradise podejrzewają... Ogólnie jestem zadowolony ze swojej gry, gdyż na początku miałem 3 ciężkie pasy: top para z A po flopie i all-in Ozirisa, 99 i wysokie podbicie Pugalosa(stół nie ze mną), JJ i przebcie adiego(KQ na stole). Zostało mi po tych rozdaniach około 700. Uważna gra i się odrodziłem
Wyniki.JPG
Plik ściągnięto 1312 raz(y) 13,24 KB
_________________ Nie jestem pro zawodnikiem, ale niekoniecznie gorszym od Ciebie. Szanuj moje opinie, bo mam prawo mieć własne zdanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum