A ja właśnie dzisiaj dostałem koszulkę i karty. Koszulka zajebista, wszystko fajnie, pięknie - tylko czemu na miłość boską w rozmiarze L ???!!! Moja żona w takiej koszulce raczej się nigdzie nie pokaże!!! Czy ktoś z was przypadkiem nie dostał XXL, albo chociaż XL i nie chciałby się zamienić? (wieszać na ścianie jej sobie nie będę więc generalnie nie mam co z nią zrobić...)
BTW: Ciekawe kiedy się wreszcie to szczęście odwróci od Kubusa, bo przecież to nic innego jak tylko szczęście?
adi ja już drugą dostałem ale też L oni chyba w standardzie robią L bo nikt się mnie nawet nie pytał jaki chce rozmiar ale akurat L na mnie dobra jest Może ją rozciągnij
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Powiem tak - ostatnio przez walety odpadłem z 3 turniejów online i 2 live pod rząd!!!W związku z tym do końca tego roku postanowiłem pasować walety
Gratulacje dla Kubusia za kolejne zwycięstwo.
_________________ "Bestia największa zna krztę litości. Ja jej nie znam, a więc nie jestem bestią." - W.S.; RIII
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Gru 17, 2008 15:21
Oziris, statystycznie jest udowodnione, że gracze dobrzy (a przynajmniej nie początkujący) odpadają z turniejów najczęściej z JJ i AQ. Ja mam szczególnego pecha do tej drugiej.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Czw Gru 18, 2008 13:00
glory glory man united napisał/a:
Oziris, statystycznie jest udowodnione, że gracze dobrzy (a przynajmniej nie początkujący) odpadają z turniejów najczęściej z JJ i AQ.
Wydaje mi się że gracz dobry tylko odpada z mocnymi układami - bo ciezko jest zrzucic mocną reke, grajac slabe uklady i nie trafiajac nie ma problemu z pasowaniem - z high pair jestes w stanie grać allin nawet preflop - wtedy przy wewentualnym callu nie ma możliwości juz zrzucenia i ewentualny pech lub coinflip czy jak to tam zwiecie powoduje ze sie zegnaym z turniejem... Lub przegrywamy HU... Pozdro Adi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum