Celebrując sukces Gloriego w ChiliPoker Olympic Summer Festival, zapraszam do udziału w cyklu turniejów jakiego jeszcze nie było! Już we wtorek o godzinie 21:00 rozegramy nasz turniej na ChiliPoker.
Wygraj turniej, zmierz się z Glorym i zdobądź wyjazd na Matlę dla 2 osób!
Nazwa turnieju "ECPT Malta PokerkingPL", na dniach turniej będzie dostępny w lobby (zakładka Tournaments/Special)
Rejestracja rozpocznie się 48h przed rozpoczęciem
Dostęp do turnieju jest zamknięty na listę. Automat wpuści tylko osoby rejestrujące się z naszego bannera..
Wpisowe do turnieju to 0 - freeroll .
Zwycięzca freerolla zagra ze mną pojedynek Heads Up. Jeśli wygra - dostanie ticket do turnieju finałowego w którym ok. 10 osób powalczy o wyjazd na ECPT Malta 12-16 Listopada 2009. Pakiet obejmuje:
- Przelot na Maltę dla 2 osób
- Transfer z lotniska do/ z hotelu
- 4 noclegi w pokoju 2-osobowym w 5* hotelu Le Méridien . Śniadania wliczone w cenę.
- Wpisowe do side event ECPT rozgrywany 14 listopada.
- Wizyta w siedzibie głównej Chilipoker & dodatkowa atrakcja niespodzianka przygotowana przez załogę Chilipoker
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Wto Lis 03, 2009 20:20
I kolejny skalp w mojej kolekcji, tym razem Gregsana. Szło mu dobrze, ale nieładnie próbował mnie wyblefować na boardzie 56AA zagrywając mi all-in z J7. Asa nie miałem, ale wystarczyła mi pewność, że on też go nie ma - 96 było wystarczające na call. Oszukaniec .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Gratulacje
Żałuje w turnieju najbardziej tych 2 rozdań z Tobą Było blisko do HU z Glorym. 3 miejsce. Mam nadzieję, że będą jeszcze freerolle z cyklu Wyzwanie Glorego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum