Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lut 13, 2008 05:23 Dziewiąty turniej o 100$
W piątek o godzinie 20.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Do wygrania pula 100 $
Nazwa turnieju to zawsze: "Liga typybukmacherskie" - juz powinien być widoczny w lobby.
W turnieju będa mogły zagrać wyłącznie osoby aktywne na forum które napisały ponad 100 postów. Rejestracja będzie chroniona hasłem które znajdziecie na ukrytym podforum. Zagra tylko ok. 20 osób
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: typuj i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
witam korzystam z promocji juz jakis czas i bardzo chcialbym zaczac grac w tej lidze..mam nadzieje ze dostane haslo? na forum dopiero zaczynam przygode i moglbym pisac wszedzie posty teraz na sile aby miec te 100 ale chyba nie o to nam wszystkim chodzi
turnieje na evereście będą trwać jeszcze dugo (przynajmniej mam taką nadzieję) więc masz czas na napisanie tych 100 postów, i nie musisz pisać takich tekstów z prośbami o haso bo ci go nikt nie da :p
jutro trzeba bedzie przewrać koszmarną passę, bo coś mi za bardzo karta na evereście nie idzie, zawsze gdy mam coś dobrego w ręce to na stól wychodzi dokladnie cos przeciwnego, nie wiem może trzeba będzie iść na lucky river więc może coś powalcze
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
dedoel nie martw sie Ja widac po dorobku titanum90 nie trzeba miec wcale 100 postow aby grac w tym turnieju (titanum90 posiada ich niecale 60)... Musze one byc wartosciowe i pomocne... A wiec starajmy sie
daruj sobie,
a takim tonem to ty możesz prosić rano mame o jajecznice weź najpierw popracuj a napewno pograsz, a za takie posty to jedyne co możesz dostać to ostrzeżenie
_________________ Im więcej czasu poświęcasz na odzyskanie tego, co zostało Ci zabrane, tym więcej przecieka Ci przez palce.
Mam pytanie wie ktoś może jak długo jeszcze będą organizowane te turnieje w Everest Poker? Bo jak widać nie mam jeszcze 100 postó wymaganych do uczestnictwa więc chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze kiedyś mógłbym zagrać? Z góry dzięki!!!
Pozdrawiam!!!
kurde szkoda że osoby z poza forum uzupełniły braki na evereście, bo tak szczeże to liczyłem na uśmiech losu i dziką karte a mam pytanie dlaczego zlikwidowano możliwość dokonania rejestracji do turka po dołączeniu do everesta z bannera i dzięki temu grania we freerollach ???
pawlak73 napisał/a:
Mam pytanie wie ktoś może jak długo jeszcze będą organizowane te turnieje w Everest Poker? Bo jak widać nie mam jeszcze 100 postó wymaganych do uczestnictwa więc chciałbym się dowiedzieć czy jeszcze kiedyś mógłbym zagrać? Z góry dzięki!!!
Pozdrawiam!!!
napewno jeszcze długo bo ten turniej jest wyraźnie skierowany w elity tego forum, co znaczy że kierownictwu na nim zależy , zby był na wyskokim poziomie, a jednocześnie upływał w miłej atmosferze wieć może sie jeszcze kiedys załapiemy
dziwny to był tur...
aby dostac sie do final table trzeba było pokonać armie KOSMITÓW (lub jak kto woli ludzi których nicki NIC NIKOMU NIE MÓWIĄ)...
dodatkowo miałem dziś tylko raz karte KK z której dociagłem do KKK
wygrałem chyba tylko 5 rozdań - reszte przeziewałem (jedynie poszukiwania WINNYCH zamieszek na everescie) >> czyli czatowy watek naszego forum powstrzymywał mnie przed turniejowym samobójstwem (czyli all inem z badziewiem)
i tak >>> na dobra sprawe nie wiem jak
dokulałem sie do 8 miejsca
i wiecie co SZOK >> dzieki KOSMITOM >> dziś ósme miejsce jest płatne
... hmm czyli ja na tym skorzystałem
mam tylko nadzieje ze to nie był mój ostatni turek - bo z banera sie nie rejestrowałem
Zaproszone osoby: 149 Pomógł: 10 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 484
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 22:57
Jestem w szoku to co czytam.Ładne rzeczy się dzieja...jak można takie świnstwo zrobić? Widze,że niektórym przydałby sie solidny wpier...to już zresztą nie pierwszy raz. Gościu kiedyś wpadnie...Pozdrawiam uczciwych.
Ps.ja dopiero co z pracy wróciłem ,wiec nawet z Wami nie pograłem.
Pomógł: 8 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 700 Skąd: biorą się Zubry
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 23:11
3 miejsce , tylko , jeden koles totalny agr/loose i drugi tight z duzym stackiem , a jak nas zostalo 3 bylem shortstackiem , co odrabialem na tight kolesiu , to nie moglem trafic kart z kolesiem agr\loose.
paru burakow spoza forum działalo na nerwy.
FCSEBA, juz kilka osób jest chętnych by złapać tego kolesia i mu wpierd...
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pią Lut 15, 2008 23:21
To co sie dzis stało był rzeczą niedopuszczalną.
Niestety nie mamy na razie wyboru i musimy zmienić formułę turniejów w Everest. Na razie do końca lutego zostają zwieszone. Bo bez sensu wydawać pieniądze na coś w czym biorą udział wieśniaki wchodzące na krzywy ryj.
Mam nadzieje że osoba która puściła hasło jest z siebie dumna.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum