Wspaniale nie dojrze, że tyle ludzi się wepchało na darmochę to jeszcze teraz dwa turnieje przepadną. Czyli sobie nie pogram na turniejach forumowiczów, bo Sportingbet odmówił wystawienia naszych turniejów w miesiącu luty, a teraz przez jakąś mendę turnieje na Evereście są zawieszone. Chciałbym się spotkać z tym kolesiem.
jeszcze raz powtorze..a nie da sie zrobic tego turnieju na jakies zaproszenia? jakas liste? a nie na haslo..bo wiadomo ze haslo wyplynie przez jakiegos cwoka :/
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 00:14
Co ja widze. dzisiaj mialem urwanie glowy w pracy wiec dopiero usiadlem do kompa i oczywiscie nie zagralem.
ale widze ze jakis debil puscil znowu haslo w swiat.
no bywa mozna by powiedziec ale mnie to nie satysfakcjonuje.
noc sie dopiero zaczyna i jest dluga, do rana znajde debila co puscil haslo chocbym musial przeorac caly internet
o kurcze, to zrobił się syf, z tym zawieszaniem turnieju na Everescie to nie dziwne chyba ale w sumie sie na tym nei znam, alves powodzenia w poszukiwaniach ale myślę że będzie ciężko, ja moge jedynie słownie zapewnić że jestem czysty, jak się rejestrowałem wczoraj to było 15 osób
Kurde ja wiem że grzechu jest moderatorem.... ale skrytykowałem jego post i moja krytyka została usunięta, wiem że tamten temat (cieawe turki z wpisowym) jest tylko od turków ae co tam robi post Grzecha!!
"Everest Poker
typybukmacherskie.org
hasło: flush9"
no kurde bez przesady raz że to był turniej bez wpisowego, dwa że to nasz turniej, trzy że hasło jest w specjalnym dziale, cztery że do działu w kótym on to podał jest dostep od 20!! postów, co za tym idzie hasło mogło pójść z tamtąd choć nie sądze bo hasło na forum mecza było już o 19 10... nie ma sensu zawieszać turków na everescie.... równie dobrze można zawiesić wszystki bo jak ktoś ma puszczać hasło to co za różnica gdzie i tak ma dostęp do wszystkich turnieji....
kurcze dochodzą do mnie fragmentaryczne informacje ale jeśli hasło było w dziale dostępnym od 20 postów to nie wiem skad to zdziwienie że tyle osób w tym turku...
Jeszcze pytanie: Everest zawiesił turki czy Pokerkings ?
no bo potem haslo bylo wklejone wdzial dostepny dla osoby over 20 postów bo wczesniej ktos haslo rozdal wiec nie bylo sensu go ukrywac wiec dano szanse dla wszystkich z forum co bylo bardzo dobra decyzja.
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1342 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Sob Lut 16, 2008 14:18
Grzechu podal haslo w dziale z freerollami jak juz bylo zapisanych ponad 100 osob wiec nie bylo sensu odmawiac udzialu naszym userom ktorzy maja 20 postow.
Grzechu podal haslo w dziale z freerollami jak juz bylo zapisanych ponad 100 osob wiec nie bylo sensu odmawiac udzialu naszym userom ktorzy maja 20 postow.
TO wiele wyjasnia - bo przy wczorajszym zamieszaniu - to wyglądało mało poważnie
ALE po wyjasnieniu alvesa -grzechu - JEST WIECEJ NIZ USPRAWIEDLIWIONY
dobry refleks- dobra decyzja
... a z nieobecnościa na everescie juz sie pogodziłem...4$ na koniec osłodzi rozstanie
co prawda ja sie bardziej udzielam na innym forum a nie tutaj wiekszosc pewnie wie na jakim. Ostatnio mielismy turek rocznicowy na unibecie i niestety tez haslo zostalo wykradzione, przez wiadomo jakie forum . niebede tutaj go podawal aby nierobic reklamy. Ale co zrobic. Jedynym wysciem z tego jest zrobic turki z buyinem ale wtedy ciezo moze byc nawet znalesc wymagana liczbe osob
widzę niezła dyskusja odbyła się tutaj na mój temat szkoda że jej wcześniej nie widziałem ale widzę że sami zrozumieliście o co chodzi z podaniem hasła. Skoro i tak hasło było w całej sieci to nie było sensu go ukrywać a tym bardziej przed naszymi userami.
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
No teraz to już wszystko jasne, Grzechu gratki za trzeźwość umysłu, ja jeszcze dodam tutaj (bo temat z posuzkiwaniem został zamknięty) że jestem też zalogowany na innych forach ale nawet nie wiem na jakich bo robiłem to jak zaczynałem przygode z pokerem, rejestrowałem sie gdzie popadnie, oczywiście już nigdzie nie pisze i nigdzie nie czytam, jestem wierny PokerKings jak pies, z czasem postaram sie pokasować konta gdzie indziej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum