Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 10:30 Druga runda września
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien być w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo, jeśli będzie brakować uczestników przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 40 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
No i po turku
Krotko o turnieju jak to zawsze mam zwyczaj Szok, ze udalo mi sie dojsc do platnych, skoro juz pewien odpadniecia na bublu bylem - na blindzie-all inie z J7 Nie wiem jak to sie stalo, ale do top 3 doszedlem - wyzej juz nie dalo rady Karta dzis srednio szla, a jak juz stol ciekawy wszedl to bylem po foldzie (np. full na final table, bym wyciagnal bo chcieli grac...). Gratuluje wszystkim z Final Table, ciekawi mnie bardzo kim jest ten zwyciezca CHYBA nam haslo wycieklo, ale no co... graty i dla tego goscia, ktory wygral turek, bo taką przewage jaką mial to po prostu ma-sa-kra Dzieki wszystkim za gre.
WYNIKI drugiej rundy wrzesnia:
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Mi turek potoczył się bardzo dobrze 2 m.,a w trakcie w miarę wcześnie zyskałem sporo czipsów ok.10k potem spadłem do 3-4k aby w okolicach FT poskoczyć na 10-12k i tak wytrzymałem aż zostało nas trzech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum