Zapraszamy na nasz drugi turniej (z trzech ) nowego cyklu dla forumowiczów na platformie Party Poker
Nazwa turnieju: PokerKings Stage 3
Wpisowe: 1$+0.1$
Pula nagród: 50$ added + punkty
godzina: 21.00
Nielimitowana ilość rebuy 1$ w pierwszej godzinie.
Turniej jest już widoczny w lobby, zakładce specjalne. Rejestracja będzie otwarta na dniach.
Oprócz puli dodanej, w turnieju walczymy o punkty. Najlepszy graczy klasyfikacji generalniej (po 4 turniejach) otrzyma wejściówkę na niedzielny turniej 300,000$ gwarantowane (wartość wejściówki 215$)!
Tradycyjnie dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. . Hasło podamy publicznie na forum na ok. 30 min przed początkiem turnieju.
Osoby zapisane w Party Poker z naszego bannera otrzymują za to podwójną ilość punktów do klasyfikacji generalnej.. Podobnie jak osoby które mają ponad 100 postów (Elitarni+).
Nasz banner promocyjny rejestracja z którego pozwala zagrać we wszystkich naszych turniejach w Party Poker i zdobyć podwójną ilość punktów
i sie dziwic ze ludzie nie chca grac w turku jak jakis donk gregsan caly czas aliny robi co to za gra z blaznek moje ak jego 76 i ja out nawet rebaja mi sie odechcialo.a chyba forumwy turek zobowiazuje do jakiegos poziomu gry ale chyba sie myle ;(
(...)a chyba forumwy turek zobowiazuje do jakiegos poziomu gry ale chyba sie myle ;(
Każdy ma prawo grać tak, jak uważa za stosowne.
Te ciągłe alliny i rebuy'e Gregsana są nawet na swój sposób zabawne . Jedni sobie z nimi radzą, inni nie - z drugiej strony pomyśl jak ładnie pula na nagrody rośnie po takim jej zasilaniu .
PINDUCH napisał/a:
(...)moje ak jego 76 i ja out(...)
Gregsan miał w podanej sytuacji około 40% szans na zgarnięcie puli, jeśli do AI doszło preflop . O wiele więcej, niż mogłoby się wydawać.
Ja turniej zakończyłem w 3 dziesiątce, jednego rebuya wziąłem. W przyszłym tygodniu też zagram - może wtedy się uda zawalczyć .
I już absolutnie kończąc - żadnym obrońcą z urzędu nie jestem, jak Gregsan będzie się chciał wypowiedzieć, to na pewno to zrobi. Ja swoje zdanie wyraziłem, howgh!
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 22:35
rebuy za 0,8$ to chyba najmniej jak się da na party ,więc nie wiem czemu niektórzy narzekają
moja AA złamało dziś na final table
odbije sobie na innym turze
To nie fart, to skill chyba ;] dziewiątki to chociaż para (moja ulubiona hehe), ale k*^%a J9o? Jack high is good jak widać, trzeba dopisać w kapowniku.
Jak w ogóle wyglądają wczorajsze wyniki, zrobił ktoś screen'a?
_________________ "Some players are weak tight as shit and cannot help themselves."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum