W czwartek, 13 października o godzinie 21:00 zapraszamy na nasz rugi turniej cyklu październikowego na platformie EverestPoker
Nazwa turnieju "Pokerkings.pl", na dniach powinien być w lobby.
Wpisowe: 0 - freeroll.
Pula: 50$
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło, które pojaw się w tym temacie na 15-30 min przed startem turnieju. W turnieju mogą wciąć udział wszyscy forumowicze.
Dodatkowo najlepszy gracz z 4 turniejów otrzyma ticket 215$ do satelity o wyjazd na turniej na Karaibach o wartości 6.500$
Jak zawsze premiujemy aktywność na forum, dlatego osoby mające ponad 100 postów (Elitarni+) otrzymują +50% punktów do klasyfikacji generalnej. Osoby z ranga PokerKings i VIP - +100% punktów
Banner z którego rejestracja w Everest pozwala brać udział w naszych akcjach na tej platformie
Osoby które nie widzą bannera mogą w zamian rejestrować się z TEGO LINKU
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Trzeba się nauczyć ponosić porażki. Nie można stworzyć nic nowego, jeżeli nie potrafi się akceptować pomyłek.
Zauważyłeś błąd bądź potrzebujesz pomocy? Napisz tutaj
Hehe ja się cieszę, że w ogóle do płatnych doszedłem. W pewnym momencie spadłem do 6k. A później jak zostało nas 5 czy 6 stacki wszystkich graczy się wyrównały. Więc praktycznie zaczynaliśmy zabawę od początku. Jeśli chodzi o HU to standard. Alves miał przewagę 4 do 1 w żetonach. Pierwsza ręka allin alvesa a ja call z 44 (ok. 10bb). Alves pokazuje Q6o i spad szóstka. Tyle. W ten sposób Szfiecu odpowiedziałem na twoje pytanie jak tego nie wygrałem .
_________________ "Bywają okazje, gdy zwyczajnie nie można się nie napić." - A. Sapkowski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum