z karetą asów zielonego, który swoją drogą pięknie rozegrał rozdanie gdy na flopie pokazało się QAA
Naprawde, az bylem pod wrazeniem, ze tak to zostalo rozegrane. Genialnie
Generalnie to soft potrafil kilka raz pod rzad rozdac AA, niezle
A dla mnie jaki sukces! Pierwszy raz gram w turku po dolaczeniu do grupy aktywnych pokerzystow i udalo mi sie od razu dojsc do Final Table Kit, ze za wiele tam nie pogralem, no ale... Fajnie bylo zagrac z ludzmi z forum
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
Ostatnio zmieniony przez martini Pon Maj 12, 2008 22:44, w całości zmieniany 2 razy
Chciałem coś tu napisać po tym jak odpadłem a tu już wyniki są
A tak sobie ostatnio myślałem czy może nie przerzucić jakiejś kasy na unibet a tu proszę, już jest Zobaczę co się da z nią zrobić Fajnie się grało Panowie. Mój drugi turniej na unibecie i już na pudle. Dzięki za grę
_________________ "Be yourself, no matter what they say... "
Moj pierwszy start i 4 miejsce, "najgorsze" bo tuz za podium, po flopie myslalem ze sie podwoje ale nic z tego. 9 go ratowaly no i taki river przyszedl ( 2 outsy), zreszta wiedzialem ze tak bedzie, tak to jest jak sie daje all-ina na pre-flopie z mniejszym stackiem bo dluzszej przerwie w odpadnieciu gracza.
No ale odpadlem w starciu z przyszlym zwyciezca, gratulacje Fransmlks
_________________ Loyalty above all !
Ostatnio zmieniony przez eeleel Wto Maj 13, 2008 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Jak widac k7 to mocna reka;p moje All in PF tez z Fransmlks Aq vs jego K7 przegralo, flop k7x turn A river x:) jak widac to chyba jego ulubiona reka;p 2 razy wygrałes zk7 przeciw Aq:P cos w tym musi byc;p
Każdy gra jak lubi dla mnie K7 to kartą, którą w niektórych sytuacjach można sprawdzic i się udaje tym bardziej na unibecie bo tam bywaja bardzo dziwne akcje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum