Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 02:14 Druga runda lipca
W CZWARTEK o godzinie 21:00 kolejny turniej na platformie Paradise Poker
Nazwa turnieju "Pokerkings", już powinien byc w lobby, w zakładce "Prywatne".
Rejestracja zacznie sie na 2h przed rozpoczęciem.
Dostęp do turnieju jest zamknięty na hasło. Zagrają wyłącznie osoby które są aktywne na forum (100 i więcej postów) oraz które zarejestrowały się z naszego bannera (o ile przed rokiem 2008 nie miały tam już konta).
Dodatkowo przewidujemy rozdanie 5 dzikich kart (maksymalnie) osobom aktywnym ostatnio na forum i piszącym swoje blogi. Zgłaszać się można przez cały tydzień, w tym wątku.
W turnieju zagra tylko ok. 30 osób
Hasło zostanie podane w ukrytym dziale na 1h przed rozpoczęciem turnieju.
Pula nagród - 50 EUR + koszulka dla gracza miesiąca.
Proszę o dyskusje i komentarze w trakcie trwania turnieju właśnie w tym wątku.
Rejestracja z tego bannerka i aktywność na forum pozwoli Ci zagrać w turnieju i oraz zgarnąć bonus 100 EUR i żetony:
Ci którzy nie widzą bannera a chcą dostać bonus mogą się rejestrować PRZEZ TEN LINK
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 6 razy Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 470 Skąd: ldz / rtk
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 20:39
szczerze powiedziawszy to nie ma co sie zbytnio starac moim zdaniem o karte w tym turku bo frekwencja zawsze jest te 30 osob. lepiej wbic juz te 100 postow i grac normalnie
to dzisiaj zapowiada się ostra walka , wiekszość forumowiczów zgłasza swoją obecność, bedzie się działo oj będzie , powdzenia wszystkim i do spotkania przy stole
Hej - nie wiem za co ale mam permanently ban na chatcie na paradise więc tu się wypowiem.
To co się dzieje na paradise i ten chory river to przechodzi ludzkie pojęcie. Gramy już Final Table i trzeba się strasznie pilnować. No ale jak ludzie wchodzą all in preflop z QK i wygrywają z AA - gdzie oczywiście do drugiej pary Q dochodzi na river - to nie może być normalnie Na szczęście nie mi się przytrafiły te AA
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1341 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:19
Sebola napisał/a:
ludzie wchodzą all in preflop z QK i wygrywają z AA
te AA bylo moje i jestem strasznie zniesmaczony gra w dzisiejszym turku na paradise :/
_________________ Uwielbiam Australian Open !!
Poziom: 31 HP
8%
202/2536
MP
100%
1211/1211
EXP
58%
61/104
invidia [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:20
olczykandre,
To chyba o mnie chodzi:) moje Qk vs A alvesa
Sebola,
No masz rację aż mi głupio, ale dla mnie na shortstacku to nie była głupia karta....a soft faktycznie dziwny, 3 razy mnie river ratował 2 razy pod rząd miałam tą samą kartę co przeciwnik...
Nie invidia miałem na myśli olczykandre - ale spoko ja nie krytykuję wejścia - każdy ma swoje ulubione karty, przeczucie i intuicję i gra z czym chce. Ja jestem tylko zniesmaczony softem, że jednak słabsze układy tak często wygrywają.
A odnośnie bluzgania - to dwa screeny na poetyckość Garbatego wystarczą chyba żeby mu więcej hasła nie dawać. Czy to jest jakiś użytkownik z typów, bo ja go pamiętam już z turków na Cd gdzie też nie był najmilszy.
Dzisiaj udało mi się go w końcu wyeliminować - choć wcześniej moje 55 nie dały rady jego QQ
Ale elokwent.JPG
Plik ściągnięto 17 raz(y) 96,65 KB
Panu już dziękujemy.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 94,81 KB
_________________ CZŁOWIEK KTÓRY NIE ZMIERZA DO JAKIEGOŚ CELU, NIE OSIĄGNIE ŻADNEGO - A.France
Poziom: 32 HP
6%
165/2753
MP
100%
1314/1314
EXP
53%
59/111
invidia [Usunięty]
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:43
Sebola, olczykandre,
Oj już nie wiem..sama się pogubiłam-było tam tyle dziwnych rozdań że szok.
Ten cały garbaty nawet się pofatygował i został na FT mimo iż już nie grał :D - że też ludzie mają czas na takie pierdoły....ja rozumiem popatrzeć, nauczyć się czegoś, ale niezostawać tylko po tożeby się powyżywac...śmieszne i przykre jednocześnie....
Zaproszone osoby: 149 Pomógł: 10 razy Wiek: 23 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 481
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 21:48
a ja na początku odpadlem,aczkolwiek grał Ktoś z rodziny i nawet nie wiem w jaki sposób odpadłem -podobno z 8 9?! może to Ktoś potwierdzić? nie zdążyłem wrócić i o 21:10 bodajże Już bylo po grze,a dziś mialem urlopa i nie pogralem, hehe...bywa...Graty dla FT!! ps.z tego co wiem to mnie alves wyeliminowal :alien:
No i magiczny river mnie zabił - doszło do all inów po turnie - board 10 10 7 9 - Boss 78, ja 7Q - no ale magiczny river 8 i po mnie hehehehe.
W ogóle w HU tak jakby karty się ode mnie odwróciły - do flusha nie chciało dojść (niepotrzebnie wszedłem do końca - mój błąd) - pary zawsze miałem niższe od przeciwnika.
Gratuluję Boss - i dzięki wszystkim za fajną atmosferkę - mimo że nie mogłem Wam odpisać na chatcie.
No może podziękowań nie kieruję tylko w stronę Garbatego
W końcu zwycięstwo w Paradisowym Turku
Oczywiście graty za FT (poza jednym 'ciekawym panem', który ćwiczył swoją poezję na chacie)
Mi grało się przyjemnie
Dzięki za fajne towarzystwo i dobrą grę
oraz Seboli za HU-pa
RTOB, to ty tym boos - em jesteś? Nie wiedziałam .....
Ano
Kiedyś, w dalekiej przeszłości coś naszło mnie na taki nick i tak już zostało
Już wielu osobom musiałem w czasie turnieju albo zaraz po nim pisać że to byłem ja
Widzę, że Sebola też został zaskoczony
A co do HU-pa to chyba zaprocentowała gra z Mundim w poniedziałek na Unibecie - tam walkę o zwycięstwo przegrałem, tu karty ułożyły się dla mnie (bo ta ostatnia ręka to zdecydowany fart)
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 1341 Skąd: Neverending Story
Wysłany: Czw Lip 10, 2008 22:03
no to przyznac sie kto z aktywnych gra pod nickiem GARBATY11 ???
jesli nikt sie do tego nicka nie przyzna zobie liste graczy ktorzy grali i kazdy poda swoj login na paradise a kto sie nie wpisze to juz wiecej nie zagra... sorry ale takich jak GARBATY nie bedziemy sponsorowac wiec musimy wylapac tego idiote
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum