Zaproszone osoby: 2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 878 Skąd: mam wziac $$$
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 02:29
glory glory man united napisał/a:
Untraceable , No i tu moja cierpliwość się skończyła - żegnaj.
moze troche pospamuje - sorry, ale co sie usmialem z tego Untraceable to historia
szczerze powiem glory ze jestem pelen podziwu ze az tyle wytrzymales
_________________ "caly swiat wsiakl"
Poziom: 26 HP
6%
98/1637
MP
100%
781/781
EXP
50%
39/78
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 12, 2008 02:37
Tak w ogole CI co nie dostali hasla łacznie z Untraceable byli podczas turnieju na paradise i jeden wyzywal jeden cieszyl sie jak ktos przegrywal a Untraceable pyta kiedy mu ban sie skonczy xD
Zadales trafne pytanie. Odpowiem Ci pewnie masz za malo postow. Zadam tez swoje ile trzeba miec postow zeby zagrac w tych Waszych freerolach o 50 euro na paradise?
Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8367 Skąd: Saragossa
Wysłany: Nie Gru 14, 2008 17:44
Cytat:
Zagrać mogą jedynie osoby które ALBO należą do grupy "Aktywni Pokerzyści", ALBO osoby które zarejestrowały się w Paradise Poker z naszego bannera i podadzą swoje ID (numer!) ze Sportingbet.com celem weryfikacji.
Do grupy aktywni pokerzyści można się zgłosić po 100 postach.
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum