Yffan jeśli zarejestrowałeś się z bannera to zostaniesz dodany do grupy Paradise, której członkowie otrzymują hasło na e-mail. Więc proponuję sprawdzić swoją skrzynkę pocztową
Edit: Sorki, zasugerowałem się tym co napisał Yffa w poście powyrzej. Jeśli nie z bannera to musisz poudzielać się troszke na forum (wspomniane wcześniej 100 postów).
Ostatnio zmieniony przez miczukow Czw Gru 11, 2008 19:14, w całości zmieniany 1 raz
moge tak bez sensu pisac w tym okienku np po jednej literce??? az bedzie 100 postów
pytanie do administratora???
mozesz mi jeszcze tylko powiedziec co to jest ten ban??
banner to ten obrazek paradise na samej gorze tej stronki??
moge tak bez sensu pisac w tym okienku np po jednej literce??? az bedzie 100 postów
pytanie do administratora???
takie rzeczy tylko w Erze. xD
Poziom: 3 HP
0%
0/44
MP
100%
21/21
EXP
44%
4/9
Oskarek [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 11, 2008 19:23
Ludzie czegos nie rozumieja...
100 postow to nie jest ograniczenie zeby przypadkowi ludzie nie grali tylko user po napisaniu 100 postow w NAGRODE moze zagrac w takim turnieju
to jest nagroda a nie ograniczenie
Glory trzeba się zająć naszym użytkownikiem forum .. Nie jest pewny który to bo dwóch do mnie pisało na gg, ale ten tutaj z nicku na Paradise pisze więc możesz sprawdzić
bez komentarza.JPG
Plik ściągnięto 34 raz(y) 99,11 KB
_________________ Życie to sztuka wyboru... Więc staraj sie podejmować tylko właściwe decyzje...
Gratulacje Maciejass.
Mnie dzisiaj nie było z dwóch powodów. Po pierwsze nie dostałem hasła bo jak napisał Glory nie rejestrowałem się z banera. I tutaj miał racę choć nie do końca. Około miesiąc temu pisałem żeby sprawdził moje ID bo przy rejestracji (po kliknięciu w baner) zresetował mi się komputer. Po ponownym uruchomieniu dałem "przywróć sesje" i tak właśnie myślałem że mogło tego nie wychwycić. Wtedy turek był otwarty dla wszystkich więc grałem no niestety dziś się nie udało. A po za tym i tak się spóźniłem, więc i tak lipa. Mam nadzieję że za tydzień uda mi się już zagrać
Ja dzis 5 miejsce choc bylem w pewnym momencie liderem gdy zostalo 8 osob i mialem 13k a drugi mial 6k no ale MROLIMP ( juz Cie nie lubie ;p ) powiedzial ze zaraz strace polowe no i nie minely 3 rozdania jak przegrywam polowe........ potem juz zostalo nas 5 ja stack okolo 3-4k no i w koncu K10 to dalem all in no troche chcialem ukrasc ;p a tu AK maciejasa i odpadam 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum