Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 22:45
Sorry, mój błąd tym razem - zagapiłem się z tym hasłem :/.
Ale przynajmniej meczyk można było w spokoju obejrzeć .
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Poziom: 61 HP
32%
5681/17754
MP
0%
0/8476
EXP
66%
280/420
invidia [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 22:52
glory glory man united napisał/a:
Ale przynajmniej meczyk można było w spokoju obejrzeć .
Ha! Ja tam tego spokoju nie potrzebowałam hehehe
glory glory man united napisał/a:
zagapiłem się z tym hasłem :/.
Na kogo się tak zagapiłeś:)? Przyznaj się
qest Tobie wszystkie znaki na ziemi i niebie mówią: DO NAUKI! A ty nie słuchasz no... To Ci nawet Polsat wyłączyli a pewnie i tak nie zajrzałeś do notatek/ksiązek....
Zaproszone osoby: 10 Pomógł: 3 razy Wiek: 22 Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 198 Skąd: Kozienice
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 08:32
Arnoldao, też pzygotowywałem się psychicznie zwałaszcza po tym co zrobiła francja. Ale nie żałuje ani troche że nie było turku bo obejrzałem mecz to było wspaniałe widowisko no poprostu coś pieknego
_________________ Powodzenia w ogrywaniu bukmacherów ;]
Uff. Na szczęście dla mnie turek się nie odbył wczoraj, bo nie miałem neta przez cały dzień i myślę "Kurdę znowu nie zagram na Unibecie". A tu taka "miła" niespodzianka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum