Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Pon Mar 09, 2009 04:29 Druga runda cyklu
We wtorek o godzinie 21.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Wpisowe 5$ + 0.5$, freezeout, a do puli dodajemy 100$ ! . Zagra ok. 20 osób = pula wyniesie 200$ - fantastyczny ROI.
Dodatkowo najlepszych 15 graczy cyklu (3 turnieje w marcu) awansuje do finału, w którym do wygrania są nagrody za 377$:
3x złoty token (100$)
7x brązowy token (11$)
Nazwa turnieju to zawsze: "www.pokerkings.pl" - juz powinien być widoczny w lobby.
Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 24h przed rozpoczęciem turnieju (czyli w każdy poniedziałek wieczorem).
W turnieju będzie mógł zagrać każdy użytkownik forum który:
A) Zarejestruje się z naszego bannera/linku i poda swoje login celem weryfikacji
LUB
B) Jest aktywny na forum i należy do grupy uprzywilejowanej ("Aktywni pokerzyści" lub Gracze").
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: pkings i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Wszystkie osoby które nie mają jeszcze konta w Everest Poker powinny rejestrować się z użyciem kodu "pkings" dającego 300$ premii zamiast standardowych 100$ - http://www.pokerkings.pl/...atek-vt3793.htm
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Egzekuthor miazdzy, wczoraj wygral, dzis wiele na to wskazuje, on ma talent! (gra od miesiaca). Jak tak dalej pojdzie to rok na EPT pojedzie
Nie, on ma fantazje (albo jej brak) początkującego!
Właśnie odpadłem na bubblu przez niego... Ja na D (short) z KQ gram all-ina za ponad 2k, a on mnie easy call z AT, na flopie Q na turnie K, a na river co? J! I jestem w dupie!
Zagranie spoko i nie mam do niego żalu, ale szkoda, że mu tak doszło, bo mógł się śmiało podzielić ze mną żetonami - miał już ponad 10k.
Nie wiem czy sie cieszyc..czy nie.. Prowadzilem od samego poczatku.. i dlatego mnie wszyscy krytykowali bo sprawdzalem ich all iny.. a ze karta sprzyjala to sory no..
Tosiaka sprawdzilem boo myslalem ze blefuje aa ze mialem pare 2 ( 3 razy wiekszy stack) to call i turn i river wpadly 9 9 i piekny full sie ulozyl 99922 aa tu mnie od fishow zaczeli.. zal..
moze i gram od poczatku lutegoo. ale baaardzo duzo czytalem i wiem mniejwiecej co kiedy mam robic.. zreszta kazdy sprawdza co chce i kiedy chce..
Turek ogolnei bardzo udany ii kasa tez fajna wpadla. Cieszy mnei to tym bardziej ze tydzien temu odpadlem 4 zaraz za platnymi wiec teraz sobie odbilem;]
pozdro
_________________ po przepitku sapie jak Lucjan z M jak Milosc.
Zaproszone osoby: 27
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 09:53
egzekuthor napisał/a:
Nie wiem czy sie cieszyc..czy nie.. Prowadzilem od samego poczatku..
Cieszyć się napewno możesz bo wygrana to zawsze wygrana a sposób w jaki została zdobyta - no cóż tak luckowego gracza już dawno nie widziałem... Obyś tylko dziewczyny nie szukał... bo z takim szcześciem to związki raczej kiepsko widze...
egzekuthor napisał/a:
moze i gram od poczatku lutegoo. ale baaardzo duzo czytalem i wiem mniejwiecej co kiedy mam robic.. zreszta kazdy sprawdza co chce i kiedy chce..
Naprawde jestem ciekaw co czytałeś... gdzie w podręcznikach ucza w turnieju iść na 3 w rozdanie z KJo... i odpowiadać raisem i reraisem allinoweym na bety i reraisy rywali...
To co poźniej grałeś to po cześci masz racje... masz stack więc możesz z niego korzystać - jednak gdyby nie mega luck (określe to szcześciem początkującego donka - sorry inaczej sposobu rozegrania twojego monstera KJo nie można określić) na początku turnieju skończyłbyś w miejscu które odpowiada twojej wiedzy i umiejętnościa pokerowym...
Niestety jak widać w pokerze umiejetności, doświadczenie i wiedza ma się nijak do odroiny szczęścia...
Naprawde jestem ciekaw co czytałeś... gdzie w podręcznikach ucza w turnieju iść na 3 w rozdanie z KJo... i odpowiadać raisem i reraisem allinoweym na bety i reraisy rywali...
tak tu sie zgodze mega mega fart.. szczeze nawet nie widzialem co mialem ze wygralem bo poszedłem na chwile do WC Ale wiecej sobie nie mam nic do zazucenia w turnieju boo wydawalo mi sie ze rozegralem go dobrze
sma nie wiem co o tym myslec
<co ja mam siano we łbie czy pustostan> nie wiem dlaczego byłem pewien ze gramy w środy...
zeby tego było mało wczoraj około 21 grałem sobie cash tabel na ewerescie
tak tu sie zgodze mega mega fart.. szczeze nawet nie widzialem co mialem ze wygralem bo poszedłem na chwile do WC Ale wiecej sobie nie mam nic do zazucenia w turnieju boo wydawalo mi sie ze rozegralem go dobrze
nie wiem jak grales ale ja po swoim pierwszym turnieju tez myslalem ze dobrze zagralem ... pare wygranych turniejow i tez myslalem ze dobrze zagralem i wiesz
teraz widze ze sie mylilem mialem farta i tyle ... i z czasem sam tez to ujrzysz ... ja gram tez dopiero 4 miesiace wiec uwierz mi narazie masz luck wynikajacy z agresywnej gry i to ze grasz nie w donkoowym gronie ktore nie spradzi Twojego all ina pre z Ax off , poznasz znaczenie pozycji , karty z potencjalem (hahaha SEBOLA tu rzadzi xD) i nawet takie karty jak AKs czy QQ w mulit potach trzeba foldowac btw wczoraj chyba Cie na i4 wywalilem :>
jestem z tego bardzo zadowolony xD
tak noo heh.. musialem gdzies odpuscic a tu i tu bylem w top 3 ale stwierdzilem ze prenumerate mam wiec dam innym wygrac nienoo zart nie umiemn grac poprostu na 2 i jeden musialem odpuscic.. padlo na i4poker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum