Zaproszone osoby: 59 Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Mar 2005 Posty: 8499 Skąd: Saragossa
Wysłany: Sro Maj 21, 2008 00:37 Druga runda cyklu (maj-czerwiec)
W piątek o godzinie 22.00 zapraszamy na nasz turniej organizowany na platformie Everest Poker
Udział darmowy (freeroll), a w puli 100$.
Dodatkowo najlepszy gracz cyklu maj-czerwiec (4 turniej) otrzyma złoty token o wartości 100$.
Nazwa turnieju to zawsze: "PokerkingsPl" - juz powinien być widoczny w lobby.
W turnieju będą mogły zagrać wyłącznie osoby aktywne na forum które napisały ponad 100 postów. Rejestracja będzie chroniona hasłem które podamy na 1h przed rozpoczęciem turnieju (czyli w każdy piątek o godzinie 21:00).
Planujemy rozdanie kilku dzikich kart dla osób aktywnych na forum w ostatnim tygodniu i piszących swoje blogi, tak by uzupełnić limit.
Zagra tylko ok. 20 osób
Banner z którego rejestracja pozwala wpisać kod promocji: typujpl i wziąć udział we wszystkich turniejach:
Proszę o dyskusję na temat turnieju i jego przebiegu w tym wątku
_________________ Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1175 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 14:03
Glory musisz jeszcze dodać do
glory glory man united napisał/a:
Zagra tylko ok. 20 osób
+ około 5 osób nieproszonych .
Ogólnie jestem zadowolony że ten turek będzie już rozgrywany o 22.00, zawsze może ktoś się wyrobić na turek, chyba że ktoś będzie miał ciśnienie na imprezę .
No nie mogę, denerwują mnie te turki na Evereście. Tydzień temu byłem przekonany, że będziemy grać i byłem na czas. Dzisiaj myślałem, że turniej rozpoczyna się o 23:00 :/ Oczywiście nie mam do nikogo pretensji oprócz siebie, ale na następny raz można by było ustalić turnieje o 21:00 i co najważniejsze, aby odbywały się cyklicznie co tydzień.
Zaproszone osoby: 1 Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 10 Mar 2008 Posty: 1175 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 23:21
Po tym turku mam istną gorączkę.Przy 2 rozdaniach zostałem wyautowany.
1.Rozdanie moja ręka J10s flop 9s,9,Qs Turn 6s w tym momencie poleciały all-iny river Q ręka przeciwnika AQ zostało mi tylko 1100
2.Rozdanie moja ręka Q,10s flop 10,J,Q gramy all-iny turn niska karta river A ręka przeciwnika KQ spłukałem się do 0
Dzisiaj river nie był ze mną, jak zawsze w kluczowych momentach
Fajny ten dzisiejszy turniej Przyznam sie ze nie przepadam za Everestem i ten turek tez do tej pory mi specjalnie nie podchodzil ale dzisiaj nie gralo sie zle. Kit, ze ja jak zwykle w swoim stylu - tzn. doczłapałem sie sam nie wiem jak do FT i szybko z niego odpadlem Czyli osme miejsce, w sumie to i tak dobrze ze dlugo sie trzymalem
Ale ogolnie to trzeba przyznac, ze dzisiaj to dochodzilo do naprawde niezlych sytuacji, uklady niewiadomo skad jakos przez river ratowane Aaaa, no i akcja kareta siodemek vs flush radosta byla naprawde niezla Czekam na wyniki bo az jestem ciekaw zwyciezcy
Matt bez przesady... ja z kolei bylem pewien, ze turek dzisiaj jest jak wszystkie o 21 no i trudno, poczekalem sobie tą godzinke, a ty sie wkurzasz ze wkreciles sobie ze turek jest o 23... a to ze ten turniej nie odbywa sie co tydzien to tez wydaje mi sie, ze nie jest to zadne widzimisie kogos z gory, tylko tak widocznie wyglada umowa na te turki z Everestem. Co 2 tygodnie ale za to pula calkiem niezla, 50$ za pierwsze miejsce to chyba nie jest zle, co ?
_________________ If you can't spot the sucker in your first halfhour at the table, then you are the sucker.
I can dodge bullets, baby!
to byla ta "nagroda" za robienie punktow summit na everest i zagralem sobie dzisiaj w turnieju ogolnie powiem ze atmosfera przy stoliku nuda kompletna nuda dzieki dla apolinarego83 ze chociaz on cos pisal chodz byl zajety jak zostalo nas 6 z 2k zrobilem 8k a potem zachcialo mi sie bawic i przegralem z apolinarym 67 vs 22 i zostalo 800 zetonow ale co to bylo dla mnei sie odbic wygralem rozdanie i bym sie odbudowywal tylko jak zawsze (screen nizej all-in na pre-flopie) od dwoch tygodni gram same freerolle i nie wygralem Nic:) dzisiaj 5 platne od 3:D i paltne od 63 ja 66:D tak wkolko;d a kasy nie mam zeby grac bo wtopilem wszsytko na everest zeby chociaz punkty summit byly zeby ten freerolle mogly sie odbywac
Ja niestety 4 najbardziej pechowo. Co prawda do karty nic nie mam bo ładnie szła a odpadłem robiąc push z A9s i niestety nadziałem się na JJ Apollinego
Dla mnie turniej kompletnie nieudany, ostatnio albo przedostatnia pozycja - Odpadlem w pierwszym rozdaniu Q7 na reku, z racji niskiego blinda wszedlem, flop Q5i bodajze 2, ja bet, alves raise, ale dalem calla, chociaz juz tu powinienem sfoldowac i tak chcialem zrobic, no ale neistety;/ turn 7 na moje nieszczescie alves bodajze raise do all ina, sprawdzilem i pokazal 55, i to koniec mojego wystepu:)
_________________ Zeby wygrywac
-
trzeba nauczyc sie przegrywac.
mpawlak, przecież powiedziałem, że nie mam do nikogo pretensji (oprócz siebie).
Widzę, że nikt się nie pofatygował, aby ogłosić klasyfikacje w/w rundy maja.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum